Damen   Medewerkers 48

Bram Zwartjes, Verzekeringsadviseur

 Tijdens mijn afstudeerstage Commerciële Economie groeide mijn interesse voor de financiële dienstverlening, met name op het gebied van schadeverzekeringen.

 

 Met mijn diploma op zak begon ik aan een traineeship verzekeringen bij Rabobank Nederland. Een combinatie van leren en werken zorgde ervoor dat ik na drie maanden inzetbaar was als commercieel binnendienstmedewerker op de verzekeringsafdeling van een lokale Rabobank.

Klanten adviseren over uiteenlopende schadeverzekeringen en behulpzaam zijn in geval van schade gaf mij energie. Mijn pijlen ging ik richten op de functie verzekeringsadviseur.  Damen Hypotheken & Verzekeringen kwam op het juiste moment met de juiste vacature. Vanaf 2008 ben ik werkzaam als verzekeringsadviseur en schadebehandelaar voor particuliere en zakelijke schadeverzekeringen bij Damen Hypotheken & Verzekeringen. 

Oh ja, bezigheden naast het werk: muziek produceren, skiën, formule 1 rijden (=droom), uit eten,  films & tv-series kijken, Lou & Mickey vermaken (zijn katten), Cathelijne vermaken (= vrouw), bier & wijn drinken, sporten, zon, zee, strand…