Damen   Medewerkers 72

Albert Postma, Hypotheekadviseur

Ik ben Albert Postma, gehuwd en vader van een zoon en twee dochters en geboren en woonachtig in Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik fervent hockeyer en kook ik graag voor familie en vrienden. ‘Vastelaovend’ vier ik sinds 1983 met de vriendenclub van a-muzikale zaate hermenie ‘Klop diech ’n Eijke, waarbij ik als trommelaar probeer om de maat erin te houden.

Sinds 1997 ben ik werkzaam als financieel adviseur. Perfect maatwerk bieden, daar ga ik voor in mijn werk. Door de verscheidenheid aan persoonlijke financiële situaties en de veranderende regelgeving rondom hypotheken en levensverzekeringen, ben ik continu op zoek naar de meest optimale en verantwoorde oplossingen.

Als financieel adviseur maak ik in een vroeg stadium aan de hand van uw persoonlijke situatie en uw wensen een financieel plan dat voor nu en voor de toekomst voor financiële rust zorgt. Het financieringsplan bij de aankoop van een nieuwe woning moet immers aansluiten op uw huidige en op uw toekomstige situatie. Ik leg complexe financiële oplossingen in begrijpelijke taal uit en wil een betrouwbare partner zijn voor mijn klanten, ook in het nakomen van afspraken.