Bekijk hier ook onze overige panden

Eisenhowerstraat 534, Sittard
€ 69.000 k.k.
bieden vanaf

Op te knappen of te renoveren ruim appartement met vele mogelijkheden . lees verder...

Op te knappen of te renoveren ruim appartement met vele mogelijkheden! Het appartement heeft drie slaapkamers en een berging en is gesitueerd in blok 4 aan de Eisenhowerstraat te Sittard/Limbrichterveld op de 11e verdieping.

Ruim op te knappen of te renoveren appartement met balkon en berging, gelegen op de 11de verdieping aan de Eisenhowerstraat te Sittard/Limbrichterveld. Nabij alle voorzieningen.
Mogelijkheid om er een modern appartement van te maken. Er kan gekozen worden voor een beperkte vernieuwing waarna het snel bewoonbaar of verhuurbaar is. Ook kan er gekozen worden voor een uitgebreidere renovatie waarmee een ruim modern appartement gecreëerd kan worden.

Via slagbomen bereikbare parkeerplaats. Vernieuwde entree met centrale toegang, intercominstallatie en twee liften. Fietsenstalling.

Negende verdieping
Via galerij bereikbare entree. Hal met garderobe en meterkast. Ruime afgesloten keuken 3.95 x 2.95, die makkelijk bij de woonkamer getrokken kan worden. Ruime woonkamer 6.40 x 5.50 met kastenwand aan de keukenzijde en balkon 8 m² met prachtig uitzicht. De totale oppervlakte van woonkamer en keuken bedraagt 40 m². Drie slaapkamers, waarvan 1 aan de voorzijde van 4.10 x 3.00 en twee aan de achterzijde van ieder 4.70 x 2.00. De twee slaapkamers aan de achterzijde kunnen eenvoudig samengevoegd worden tot een grote slaapkamer. Eenvoudige badkamer voorzien van douche en wastafel, deze is al uitgebouwd. Eenvoudige toiletruimte, makkelijk te moderniseren
Twee inpandige bergruimtes en een eigen berging aan het einde van de galerij.

Bijzonderheden
- Mogelijkheid tot creëren van modern ruim appartement voor een redelijke prijs.
- Gedeeltelijk dubbele beglazing.
- Goede verkeersverbindingen.
- Nabij winkelcentrum en scholen gelegen.
- Op loopafstand van NS-station.

Bijdrage VvE € 117,56 per maand voor het appartement, daarnaast een voorschot voor stookkosten van € 52,50.

NB: Op de begane grond zijn aan voor- en achterzijde garageboxen gelegen. Regelmatig zijn hier garages beschikbaar voor verkoop/verhuur, mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op. Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
verkocht
Adres
Eisenhowerstraat 534
6135 BG Sittard
Nederland
Vraagprijs
€ 69.000 k.k.
Bouwjaar
1965
Slaapkamers
3
Woonopp.
90 m²
Inhoud
275 m³
Categorie
Woning type
Woning soort
Kantoor
Damen Roermond
Schoolstraat 11A
6049BM, Herten
0475-577111
info@damen-og.nl
ObjectID
4309 / 1000809TVUGE014P
* Verplichte velden