Bekijk hier ook onze overige panden

Doctor Poelsplein 33, Simpelveld
€ 650.000 k.k.

Hotel/restaurant en half vrijstaande woning met woonkamer, keuken, 2 royale slaapkamers en een zolde lees verder...

Hotel / restaurant in Simpelveld, ook wel ''De poort van het Mergelland'' genoemd. Het hotel / restaurant is gelegen nabij de dorpskern van Simpelveld. Simpelveld is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes en wandeltochten door het Mergelland. Steden als Aken, Maastricht, Heerlen en Luik liggen binnen handbereik.


Indeling

Het hotel / restaurant is een schitterend kleinschalig middenklassenhotel. Het object heeft een zeer intiem karakter en is in de afgelopen jaren goed onderhouden. Het souterrain is voorzien van een wellness bereik. Op de parterre en de eerste verdieping bevinden zich de ruime hotelkamers, deze hebben elk hun eigen karakter en zijn voorzien van douche, toilet, televisie en telefoon. Op de parterre bevinden zich verder een ontbijtzaal, een open restaurant, een bar, een linnenkamer en een separate toiletgroep voor restaurant, bar en terras. Het restaurant heeft een goed geoutilleerde keuken met apparatuur. Het hotel / restaurant beschikt over een riant buitenterras met uitbreidingsmogelijkheden. Aan de achterzijde is een ruim privé-parkeerterrein gelegen voor de gasten. Tevens beschikt het over een ruime garage c.q. opslagruimte van 110 m².

Het hotel / restaurant is bijzonder geschikt voor zakelijke doeleinden, maar wordt ook het hele jaar bezocht door toeristen uit binnen- en buitenland. In de omgeving is een natuurtransferium en tal van wandel- en fietsroutes, die enorm gewaardeerd worden door toeristen. Het object is tevens rolstoelvriendelijk.

Vanuit het hotel / restaurant heeft men direct toegang tot het bijbehorende ruime, halfvrijstaande woning met de navolgende indeling:
Parterre met entree, hal, riante woonkamer van 45 m², keuken met keukeninstallatie, bijkeuken en een geheel betegelde, goed uitgevoerde badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers en een tweede toiletruimte. Op de tweede verdieping bevindt zich tenslotte de zolder. Er bestaat een mogelijkheid om het woonhuis te integreren in het hotel / restaurant.

Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
verkocht onder voorbehoud
Adres
Doctor Poelsplein 33
6369 AT Simpelveld
Nederland
Vraagprijs
€ 650.000 k.k.
Bouwjaar
1999
Slaapkamers
15
Woonopp.
350 m²
Perceel
1595 m²
Categorie
Woning type
Woning soort
Kantoor
Damen Heerlen
Akerstraat 112
6417 BN, Heerlen
045-5712255
info@damen-og.nl
ObjectID
68 / 1000800000037047
* Verplichte velden