Bekijk hier ook onze overige panden

Sjtadshaof , Roermond
€ 259.000 von

Vrijstaande woningen lees verder...

WONEN IN SJTADSHAOF ROERMOND - bouwstart van de gezinswoningen in mei 2019, nog wonen in 2019!

Sjtadshaof wordt een nieuwe buurt aan de zuidoostkant van Roermond. Met een gevarieerde mix van verschillende types koopwoningen. Dat is wonen op een mooie, groene plek aan de rand van de stad, in een woning die helemaal bij jou past.

Wat je ook wil doen, in Sjtadshaof zit je altijd in de buurt. Je bent zo in het winkelcentrum Donderberg of in het gezellige stadshart van Roermond, voor een drankje met vrienden of een middagje shoppen. Ga je graag de natuur in? Dan pak je de fiets en trek je de uitgestrekte bossen in van Nationaal Park de Meinweg. En met de auto rij je direct de A73 op. Zo kun je alle kanten op!

Ruimte om te groeien en te bloeien
Sjtadshaof ligt aan de rand van Roermond, waar de stad overgaat in het landelijke gebied. Het plan is dan ook ruim opgezet, met volop groen, plekken om te wandelen en voor kinderen om te spelen.
De buurt wordt aan verschillende kanten omringd door bomen, plantsoenen en de Neelderbeek. En in het midden komt een parkje. De groene stukken zijn bovendien met elkaar verbonden zodat je gemakkelijk een wandelingetje kunt maken door het groen.

Snel op de (snel)weg
Waar je ook naartoe wilt, vanuit Sjtadshaof ben je snel op weg. De buurt licht dichtbij de aansluiting naar de A73, je bent dus in no-time in Noord- en Zuid-Limburg. Ideaal als je graag lekker mobiel bent. Ook met het openbaar vervoer ben je snel in hartje stad of op treinstation Roermond.

HET HELE LEVEN NAAST DE DEUR
Grenzend aan Roermond-Oost heb je in Sjtadshaof alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.
Het buurtwinkelcentrum met supermarkt en verschillende speciaalzaken ligt zo'n beetje om de hoek. Zin om de stad in te gaan? Je zit vanuit Sjtadshaof ook zo in de historische binnenstad van Roermond.

Met één been in het buitengebied
Heb je graag alle gemakken van de stad in de buurt, maar ga je ook graag de natuur in? In Sjtadshaof sta je eigenlijk al met één been in het groene buitengebied. Pak de fiets en voor je het weet sta je in de uitgestrekte bossen van Nationaal Park De Meinweg.

WONEN ANNO NU, Een buurt geïnspireerd door jou

De architecten hebben zich laten inspireren door de ideeën van 99 mensen die graag in Sjtadshaof willen gaan wonen. Bij de plannen voor Sjtadshaof hebben we goed geluisterd naar de wensen van de mogelijke toekomstige bewoners. Veel geïnteresseerden hebben hun woonwensen doorgegeven via onze online enquête. Zo zijn bijvoorbeeld de woningtypes, de prijsklassen, energiezuinigheid en uitbreidingsopties afgestemd op de behoeften van de potentiële Sjtadshaof-bewoners. Grote kans dus dat Sjtadshaof jouw ideale buurt wordt!

Het resultaat: vijf verschillende woningtypes, van geschakeld tot halfvrijstaand en vrijstaand. Stuk voor stuk bijzondere woningen, met een tijdloze architectuur, stoere materialen en verrassende details. En natuurlijk met een ruime eigen tuin, waar je heerlijk geniet van het buitenleven. In Sjtadshaof is het eigentijds en duurzaam wonen met alle comfort en woongemak van een nieuwbouwwoning anno nu.


VRIJSTAANDE WONINGEN Comfortabel en stijlvol wonen met volop de ruimte om je heen.
Voor jezelf en je gezin, gasten, hobby's en misschien wel je thuiskantoor.
Deze ruime vrijstaande woningen worden gebouwd met een prefab betonnen bouwsysteem en worden standaard voorzien van een HR-ketel, vloerverwarming op de begane grond én op de 1e verdieping, een CO2 gestuurd ventilatiesysteem en zijn ze voorzien van PV-panelen op het dak! Daarnaast beschikken deze woningen standaard over een grote gemetselde buitenberging welke is voorzien van een garagepoort.
De zeer goede luchtdichtheid waarmee de woning wordt gebouwd, zorgt in combinatie met de vloerverwarming, voor een zeer lage energierekening en een aangename en constante binnentemperatuur.
Door de vele optiemogelijkheden is het daarnaast mogelijk om de woning helemaal naar uw eigen wensen aan te passen!


TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN Halfvrijstaand wonen aan de rand van de stad.
Hier geniet je van het buitenleven en je welverdiende rust maar heb je wel alle voorzieningen om de hoek.
Deze ruime twee-onder-een-kap-woningen worden gebouwd met een prefab betonnen bouwsysteem en worden standaard voorzien van een HR-ketel, vloerverwarming op de begane grond én op de 1e verdieping, een CO2 gestuurd ventilatiesysteem en zijn ze voorzien van PV-panelen op het dak! Daarnaast beschikken deze woningen standaard over een grote gemetselde buitenberging welke is voorzien van een garagepoort.
De zeer goede luchtdichtheid waarmee de woning wordt gebouwd, zorgt in combinatie met de vloerverwarming, voor een zeer lage energierekening en een aangename en constante binnentemperatuur.
Door de vele optiemogelijkheden is het daarnaast mogelijk om de woning helemaal naar uw eigen wensen aan te passen!


HOEK EN TUSSENWONINGEN Lekker rustig wonen met alle stadse geneugten binnen handbereik. In een ruime woning met je eigen tuin.
Deze hoek- en tussenwoningen worden gebouwd met een prefab betonnen bouwsysteem en worden standaard voorzien van een HR-ketel, vloerverwarming op de begane grond én op de 1e verdieping, een CO2 gestuurd ventilatiesysteem en zijn ze voorzien van PV-panelen op het dak! Daarnaast beschikken deze woningen standaard over een prefab houten buitenberging en geeft het mandelig achterpad toegang tot de ruime tuin.
De zeer goede luchtdichtheid waarmee deze woning wordt gebouwd, zorgt in combinatie met de vloerverwarming, voor een zeer lage energierekening en een aangename en constante binnentemperatuur.
Door de vele optiemogelijkheden is het daarnaast mogelijk om de woning helemaal naar uw eigen wensen aan te passen!

PATIOWONINGEN Als je wil, hoef je in deze ruime patiowoningen helemaal niet naar boven.
Met een slaapkamer en badkamer, en de grote, lichte leefruimte gerieflijk op de begane grond. Vanuit de open leefkeuken of de slaapkamer stap je de besloten patiotuin in, toegankelijk via de vrije achterom. Boven heb je optioneel nog eens twee slaapkamers tot je beschikking. Er bestaat zelfs de mogelijkheid voor drie slaapkamers en een tweede badkamer door te kiezen voor de optionele uitbreiding.

Dit is een project van Jongen Projectontwikkeling.


Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
Te koop
Adres
Vraagprijs
€ 259.000 von
Woonopp.
117 m²
Perceel
276 m²
Inhoud
470 m³
Categorie
Woning type
Woning soort
Kantoor
Damen Roermond
Schoolstraat 11A
6049BM, Herten
0475-577111
info@damen-og.nl
ObjectID
3604 / 1000809HQG0D0045
* Verplichte velden