Bekijk hier ook onze overige panden

Maashaven 206, Roermond
€ 864 per maand

Royaal appartement gelegen op het zuiden met privé-berging. (50 jaar en ouder) lees verder...

Royaal appartement aan de rand van het centrum, op loopafstand van alle voorzieningen, liftinstallatie, wintertuin en berging, gesitueerd op de dertiende verdieping, gelegen te Roermond aan de Maashaven 206. Beschikbaar voor mensen van 50 jaar en ouder.

Parterre

Gezamenlijke entree met video-intercominstallatie. Privéberging. Gezamenlijke fietsenberging.

Eerste verdieping

Mogelijkheid tot huren van privé-parkeerplaats.

Dertiende verdieping

Ruime hal met meterkast en toiletruimte. lichte woonkamer 7.40 x 5.10 met wintertuin, gelegen op het zuiden met openslaande deuren. Halfopen keuken met hoekinstallatie inclusief keramische kookplaat en afzuigkap. Berging alwaar de aansluitpunten voor wasapparatuur. Tweede berging alwaar de c.v.-installatie. Twee slaapkamers respectievelijk 4.20 x 4.20 en 4.20 x 2.60. Betegelde badkamer met inloopdouche, tweede toilet en wastafel.

Bijzonderheden

· Gelegen in de Haventoren, type 4, 102 m2
· Mogelijkheid voor huren van privé-parkeerplaats in parkeergarage
· Goede bereikbaarheid
· Op loopafstand van alle voorzieningen zoals winkels, horeca en cultuur
· Het complex biedt diverse voorzieningen zoals fitnessruimte, ontmoetingsruimte, gastenverblijven en huismeester
· Geheel rolstoelvriendelijk en zorg aan huis mogelijk

Algemeen

Houdt u van wandelen, fietsen of watersport? Of houdt u meer van het gezellige stadsleven?
Dan is wonen in De Stadhouder in Roermond echt iets voor u. Want in de luxe woontorens op het voormalige Kazernevoorterrein Ernst Casimir heeft u alle mogelijkheden op loopafstand. De Stadhouder bestaat uit vijf onderling verbonden torens bestemd voor wonen en ontspanning. De woningen zijn bedoeld voor actieve 50-plussers. Mensen die volop willen genieten.

Op de begane grond van De Stadhouder komen gezellige voorzieningen als een bioscoop en diverse terrassen. De eerste en tweede verdieping zijn bestemd voor parkeerplaatsen van de bewoners en de bergingen.

Verdeeld over de vijf in hoogte verschillende torens komen van de derde tot en met de veertiende verdieping van de hoogste toren, 177 ruime 3-kamerappartementen, zowel vrije sector huurappartementen als sociale huurappartementen.

In De Stadhouder heeft u keuze uit wel 24 woningtypen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van ca. 80 m² tot maar liefst ca. 120 m². Allemaal met een heerlijk lichte woonkamer en twee royale slaapkamers. Vanzelfsprekend is ook de badkamer luxe afgewerkt. Uw stijlvolle keuken is van alle gemakken voorzien.

Voor uw gemak en comfort komen er in De Stadhouder verschillende gemakkelijke faciliteiten. Op de derde verdieping komen naast een prachtig aangelegde daktuin bijvoorbeeld ook een algemene ontmoetingsruimte, gastenverblijven en een fitnessruimte. Deze voorzieningen zijn exclusief toegankelijk voor bewoners. Daarnaast worden er verschillende service- en gemaksdiensten aangeboden en is er dagelijks een huismeester aanwezig.

Natuurlijk is ook aan uw gemak en veiligheid gedacht. Elk appartement heeft een videofooninstallatie en de entreehal is alleen toegankelijk voor bewoners. Bovendien voldoet het hang- en sluitwerk aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

In het bovengrondse deel van de garage kunt u uw eigen parkeerplaats huren. Op deze laag heeft u een eigen berging.

De locatie is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De strategische ligging zorgt voor een perfecte verbinding met zowel het zuiden als het noorden van Limburg. U heeft direct toegang tot belangrijkste uitvalswegen en wijkverbindende wegen. De nieuwe snelweg A73 biedt een goede verbinding met steden als Du¨sseldorf, Nijmegen, Eindhoven en Maastricht.

Winkels en cultuur vindt u zowel in, naast als tegenover De Stadhouder, in het gezellige centrum van Roermond. Via de voetgangerstunnel bent u er zo! En dan is er nog al het groen. Tot ver in de wijde omtrek.


Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
onder optie
Adres
Maashaven 206
6041 TB Roermond
Nederland
Vraagprijs
€ 864 per maand
Bouwjaar
2009
Slaapkamers
2
Woonopp.
102 m²
Inhoud
306 m³
Categorie
Woning type
Woning soort
Kantoor
Damen Roermond
Schoolstraat 11A
6049BM, Herten
0475-577111
info@damen-og.nl
ObjectID
4339 / 1000809UGKW60009
* Verplichte velden