Bekijk hier ook onze overige panden

Dokter Landmanstraat 7, Roermond
€ 575.000 von

't Parcje vrijstaande woning type C met veel extra mogelijkheden lees verder...

Aan de rand van de nieuwbouwwijk 't Parcje, aan de Dokter Landmanstraat 7, wordt op kavel X12 een bijzonder vrijstaand woonhuis gerealiseerd. Bijzonder omdat het huis gelegen is op een zeer mooi, royaal kavel van maar liefst 786 m2. Aan de voorzijde biedt dit huis veel privacy door de lange oprit en de diepe voortuin . Aan de achterzijde grenzend aan een groene bomenrand, die ook veel privacy biedt. Bijzonder ook omdat dit huis veel ruimte biedt, een woonoppervlakte van liefst 178 m2 en een inhoud van 808 m3. Ook bijzonder omdat er een extra brede garage is waar twee auto's naast elkaar geparkeerd kunnen worden. Maar ook bijzonder omdat deze voortuin mogelijkheden biedt voor een extra bijgebouw. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor/praktijk aan huis, relaxruimte, werkkamer, muziekruimte, atelier, B&B, kangoeroewoning of gastenverblijf.


Indeling:
Begane grond:
Entree met toiletruimte (geheel betegeld met zwevend toilet en fonteintje) en meterkast. Royale woonkamer met halfopen keuken met een totale oppervlakte van 63 m2. Er is een stelpost voor de keuken opgenomen, zodat u zelf uw eigen keuzes kunt laten uitvoeren. Deze woning beschikt over een bijkeuken van 7 m2 en een geïsoleerde garage van 41 m2, voorzien van een elektrische sectionaalpoort met loopdeur. Hier kunt u 2 auto's naast elkaar parkeren.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers. Geheel betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Berging, waar de technische installaties worden geplaatst. Grote kamer van 30 m2 met grote dakkapel aan de voorzijde. Deze kamer kan eenvoudig als slaapkamer ingericht worden.

Kenmerken van deze woning op kavel X12:
* Kavel met een oppervlakte van 786 m²;
* Volledig energie neutraal "nul energie";
* Woonoppervlak van 178 m²;
* Standaard voorzien van 24 zonnecollectoren;
* Indien gewenst ook volledig gasloos mogelijk;
* Levensloopbestendig is mogelijk door een personenlift toe te voegen. Het toevoegen van een lift heeft meer voordelen dan u denkt!
* De woning wordt standaard parasolgereed opgeleverd met inrit, terrassen, hagen, fruitbomen en Parcje-brievenbus;
* De woning wordt kookklaar met volledige apparatuur opgeleverd;
* Door de lage rentelasten en nul-op-de-meter koopt u voor de laagste woonlasten ooit gerealiseerd;

Er wordt volop gewerkt om deze laatste fase van het nieuwbouwplan te realiseren. Het voorbereidende grondwerk en de aanleg van de nieuwe weg is klaar. In januari start de aannemer met de funderingen van de woningen. Het is zeker de moeite waard om ter plaatse te gaan kijken om een indruk te krijgen van het gerealiseerde deel van de wijk en om te zien waar de nieuwe woningen gebouwd zullen worden. We plannen graag met u een persoonlijk gesprek in, bij ons op kantoor of bij u thuis. Een rondleiding op de bouwlocatie is ook mogelijk.
Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
Te koop
Adres
Dokter Landmanstraat 7
6045 Roermond
Nederland
Vraagprijs
€ 575.000 von
Bouwjaar
2019
Woonopp.
178 m²
Perceel
786 m²
Inhoud
808 m³
Categorie
Woning type
Woning soort
Kantoor
Damen Roermond
Schoolstraat 11A
6049BM, Herten
0475-577111
info@damen-og.nl
ObjectID
4037 / 1000809PX0XE0009
* Verplichte velden