Bekijk hier ook onze overige panden

De Eijken, Bouwkavels , Nuth
€ 75.000 von

De Eijken, bouwkavels lees verder...

De Eijken Nuth - bouwkavels en vrijstaande villa's


Woonpark De Eijken is een bijzonder nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op de terreinen van het voormalige sportcomplex Keelkamp. De laatste fase van dit project bestaat uit royale bouwkavels variërend van 486m² tot 1183 m². Wees op tijd, want dit zijn de laatste kavels! Op deze kavels bieden wij tevens in samenwerking met Brummelhuis een drietal typen nieuwbouwwoningen aan. In onderling overleg kunnen deze met u gepersonaliseerd worden naar uw wens.

Nuth
De gemeente Nuth ligt centraal in Zuid-Limburg en bestaat uit 5 kernen met elk een eigen geschiedenis en specifiek karakter: Hulsberg, Nuth, Schimmert, Vaesrade en Wijnandsrade. De prachtige weides en bosrijke omgeving liggen direct om de hoek en zijn perfect voor liefhebbers van recreatie, ontspanning en sport. De mooie omgeving
nodigt uit voor een wandeling over de vele wandelroutes of een fietstocht via het fietsrouteknooppunt. Daarbij liggen de sportvelden van sportpark Kollenberg naast de deur. Heerlen, Maastricht of Aken zijn makkelijk te bereiken via de oprit naar de A76.


Woonpark De Eijken in Nuth
Aan de zuidelijke rand van Nuth ligt woonpark De Eijken. Een groot deel van de woningen en appartementen in De Eijken zijn in de afgelopen jaren al verkocht en bewoond.
Op een aantal mooie plekken in het deel van deze wijk zijn nog een aantal bouwkavels beschikbaar. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van jouw vrijstaande villa.

Jouw vrijstaande droomwoning
Zelf (laten) ontwerpen en bouwen of doe je dit liever samen met Brummelhuis. Beide opties hebben zo hun voordelen. Zelf (laten) bouwen geeft maximale vrijheid. Samen bouwen
met Brummelhuis geeft je ook veel keuzevrijheid en brengt je daarnaast gemak en vooraf duidelijkheid over de kosten. De keuze is aan jou!


Samen met Brummelhuis
Een unieke woning helemaal gemaakt naar jouw wensen. Zelf bepalen of je de woonkamer aan de voorzijde of aan de achterzijde wilt. Een prachtige erker, een bijkeuken of een extra (slaap)kamer op zolder. Of toch liever een ruime leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Samen met de woningadviseur van Brummelhuis ontwerp en bouw je jouw droomhuis! Brummelhuis geeft je ook advies en suggesties voor de optimale woning, doorloopt samen met jou het ontwerpproces en verzorgt alle papieren zoals het aanvragen van alle vergunningen. Zo kan jij je blijven concentreren op het belangrijkste: je droomhuis!

Woningtype Zonnebloem - Ruime woning dwarskap

Met ± 163 m² woonoppervlakte en een inhoud van ± 615 m³ is dit een ruime gezinswoning bestaande uit 3 woonlagen. De woning heeft een woonkamer met open keuken en
berging op de begane grond, 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar de tweede verdieping met de mogelijkheid van extra slaapkamers.
Optioneel kan de woning op de begane grond worden uitgebreid met een bijkeuken en/of een carport.

Woningtype Margriet - Ruime woning met dwarskap

Met ± 176 m² woonoppervlakte en een inhoud van ± 740 m³ is dit een perfecte woning voor gezinnen. Wil je de woning nog uitbreiden? Dat kan. Wij hebben voor deze woning al een aantal opties zoals een veranda, grotere keuken en bijkeuken uitgewerkt. Extra (slaap-) kamers kun je gemakkelijk realiseren op de grote zolder.


Woningtype Narcis - Ruime woning met plat dak

4 slaapkamers, 2 badkamers, ruim 154 m² woonoppervlakte en een inhoud van 630 m³. Hier heeft jouw gezin alle ruimte om te leven. Deze moderne gezinswoning biedt aan de
achterzijde een perfect zicht op de tuin. En het huis biedt door de indeling ook nog voldoende mogelijkheden om nu of in de toekomst uit te breiden met bijvoorbeeld een berging of bijkeuken en een werk- of speelkamer op de begane grond.

Verkoopprijzen:

Kavel J01 - 575 m2 - € 90.000 v.o.n.
Kavel J02 - 761 m2 - € 120.000 v.o.n.
Kavel K09 - 562 m2 - € 80.000 v.o.n.
Kavel L03 - 793 m2 - € 135.000 v.o.n.
Kavel L05 - 741 m2 - € 120.000 v.o.n.
Kavel L07 - 917 m2 - € 135.000 v.o.n.
Kavel L08 - 561 m2 - € 90.000 v.o.n
Kavel L09 - 515 m2 - € 80.000 v.o.n.
Kavel L10 - 486 m2 - € 75.000 v.o.n.

De grond is rentedragend vanaf 15 oktober 2017 á 6% rente per jaar

Kijk voor de actuele verkoopstatus van een bouwnummer op de website www.inlimburgwonen.nl of funda.nl


Meerprijs voorbeeldwoningen Brummelhuis per kavel:

Type Zonnebloem - € 240.000 v.o.n.
Type Margriet - € 300.000 v.o.n.
Type Narcis - € 305.000 v.o.n.

De meerprijs van het woningtype van Brummelhuis is gebaseerd op een fundatie "op staal" en is inclusief BTW, architect- en constructeurskosten, individuele kopersbegeleiding, bouwvergunningaanvraag, Woningborgcertificaat (afbouw- en kwaliteitsgarantie) en 1 jaar lidmaatschap Vereniging Eigen Huis. De prijs van het woningtype van Brummelhuis is vast tot en met 31 december 2018. De bouw van de voorbeeldwoningen is onder voorbehoud van het verkrijgen van een omgevingsvergunning. De woning is voorzien van tegelwerk en Villeroy & Boch sanitair in badkamer en toilet. Voor meer informatie over de woningen van Brummelhuis en de voorwaarden kunt u contact opnemen met Ceriel van Bogaert: ceriel@brummelhuisroermond.nl Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
Te koop
Adres
De Eijken, Bouwkavels
6361VB Nuth
Nederland
Vraagprijs
€ 75.000 von
Perceel
476 m²
Categorie
Woning type
Woning soort
Kantoor
Damen Heerlen
Akerstraat 112
6417 BN, Heerlen
045-5712255
info@damen-og.nl
ObjectID
5 / 1000800000031485
* Verplichte velden