Voorjaar 2018: START BOUW nieuwbouwplan Napoleon te Haelen

haelen

Aan de Burgemeester van Rietstraat te Haelen worden 5 woningen gerealiseerd: 
4 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De uitstekend geïsoleerde woningen, die zijn gelegen op percelen van circa 243 m² tot 343 m², worden duurzaam en traditioneel gebouwd. De uitstekende isolatie garandeert een aangenaam woonklimaat en een laag energieverbruik. 

Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en de woningen worden standaard uitgevoerd met zonnepanelen.

De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 125 m², een inhoud van circa 525 m³ en worden compleet opgeleverd met onder andere een vrijstaande garage, openslaande tuindeuren, modern tegelwerk in badkamer en toilet, sanitair van het merk Sphinx en een vaste trap naar de zolder, die standaard is voorzien van een groot dakraam.

Dit is een uitstekend moment op aan te kopen: de bouw wordt voorbereid, dus geen onzekerheid of plan wel of niet doorgaat. En nu is het nog mogelijk om alle persoonlijke wensen te laten uitvoeren tijdens de bouw. Dit kan variëren van indeling wijzigingen, tot uitbreidingen, keuken naar de voorzijde verplaatsen enz. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Haelen is een van de dorpen in de Midden-Limburgse gemeente Leudal. 
Dit is een grote plattelandsgemeente met veel groen, zowel agrarisch als bosgebieden. Te midden van al dit groen is het dorp Haelen gelegen, een dorp met circa 4.300 inwoners. Het is centraal gelegen in Midden-Limburg en biedt goede verbindingen door de directe ligging aan de N273. Het dorp is gelegen in de driehoek Venlo-Weert-Roermond en deze steden zijn snel bereikbaar.

Haelen beschikt over goede dagelijkse voorzieningen voor jong en oud. Er is een basisschool, twee supermarkten en diverse winkels waaronder een Kruidvat. Er zijn voldoende gezondsheidsvoorzieningen zoals huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en een apotheek. Voor de sportliefhebbers is er genoeg te sporten in de sporthal, de sportvelden (o.a. tennisbanen en voetbalvelden) en in het binnenzwembad. En natuurlijk zijn er volop recreatiemogelijkheden in deze bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsroutes en natuurlijk ruiterpaden.

Meer weten over dit project?