Enthousiaste reacties start pre-sale....Nieuw Poelveld; Woningtype

Bijeenkomst

Enthousiaste reacties start pre-sale!

De 1e stap naar de verkoop en bouw van de 2 onder 1 kap- en hoek- en rijwoningen in Nieuw Poelveld is met een succesvolle informatieavond met volop enthousiaste reacties gezet.

Reacties als “Ik hou van een grote tuin, wij gaan dan ook voor een hoekwoning of 2 onder 1 kap”, “We kijken ook naar bestaande woningen maar dit is toch ook heel aantrekkelijk” en “Het plus-pakket en alle opties zijn absoluut scherp geprijsd, daar kan ik het zelf niet voor doen” onderstrepen dit enthousiasme.

De eerste inschrijfformulieren zijn ook al binnen.

Voor meer informatie: 043-347 90 90

Nieuw Poelveld; 8 appartementen Kerkuil

GD Adv Poelveld appertementen 131x191mm HR

In Nieuw Poelveld Zuid aan de “Kerkuil” wordt dit kleinschalige appartementencomplex gerealiseerd georiënteerd op het zuiden.

Zorgeloos wonen voor een betaalbare prijs! 

 

Het complex met totaal acht appartementen bestaat uit drie woonetages opgedeeld in twee tot drie appartementen per laag. 

Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open- of semi open keuken inclusief moderne keukenopstelling, twee slaapkamers en een complete badkamer. Optioneel naar eigen smaak aan te passen en uit te breiden.

De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een balkon mét privétuin. Zeker een aanrader voor degene die voor de gemakken van een appartement kiest maar graag een zonnige tuin wil hebben.

De appartementen op de etages beschikken allemaal over een mooie buitenruimte met prachtig uitzicht. Met name appartement ZN7 heeft een extra ruim dakterras. De balkons en tuinen zijn op het zuiden georiënteerd, richting Boomkensstraat. Ieder appartement heeft een individuele berging en een eigen parkeerplaats gelegen op het terrein. 

Kortom voor welk appartement u ook kiest, ze zijn ruim van opzet, hebben een heerlijke buitenruimte en liggen in een landelijke omgeving in de nabijheid van uitvalswegen. 

Verkoopprijzen vanaf € 194.000,-- v.o.n. 

Bouw ZouwdalVeste geruisloos van start

P1070804 (Medium)

Wethouder Gerdo van Grootheest gaf woensdagmiddag 11 juni het officiële startsein voor het  bouwproject Zouwdalveste in Malberg.

Onder de ogen van de toekomstige bewoners werd door de wethouder samen met directeur Zuid vastgoedontwikkeling AM ( Wilco van den Ban) en Justin en Megan Hessen (die samen met hun ouders straks op kavel 1 komen te wonen) een kuub beton gestort om daarmee de eerste fundering te leggen voor het project.

Ook werden de kopers die het eerste kavel kochten (Randy en Audrey) in de bloemetjes gezet.

Bloemen voor Randy en Audrey de allereerste kopers van een woning

Na deze officiële start trok iedereen richting de kantine van RKVVL/Polaris om te toasten op deze heugelijke gebeurtenis en waar de voorzitter van het Buurtplatform Malberg (W van Gelooven) iedereen een fantastische tijd en woongenot wenste in Manjefiek Malberg.

De oplevering van de eerste fase zal dit jaar nog plaats vinden, daarnaast loopt de verkoop van fase twee ook boven verwachting. Met fase drie wordt het project afgesloten en is Malberg weer een stuk mooier met woningen die de naam kregen als Maarschalk, de Pionier en de Verkenner.

 

Voor meer informatie omtrent dit project:
T. 043 347 9090

 

bron: http://maastricht.gezien.nl