Nieuwsupdate woningbouwplan Bosserhofsveld

01f4e43e 33f5 4472 b807 803da829427d

Bouw eerste 20 projectmatige woningen gestart!

Op dinsdag 22 mei j.l. is Bouwbedrijven Jongen gestart met de bouw van de eerste 20 projectmatige woningen in het Bosserhofsveld. Deze fase bestaande uit 8 levensloopbestendige woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen, 4 vrijstaande woningen en 4 eengezinswoningen is volledig verkocht.


Bosserhofsveld fase III, nog enkele woningen beschikbaar

6 ruime vrijstaand geschakelde woningen
Aan het Pietjeshof worden 6 ruime vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben een unieke ligging met een prachtig uitzicht over het buitengebied van Maasbracht en Echt. Het gevelbeeld is gevarieerd door de toepassing van verschillende bakstenen en wisselende raamopeningen. 

De woningen zijn standaard voorzien van een garage, comfortabele vloerverwarming en zonnepanelen.
Kijk op onze website www.bosserhofsveld.nl of neem contact op met onze makelaars voor de beschikbaarheid 
 

Nog enkele woningen beschikbaar!
 

Enthousiaste reacties start pre-sale....Nieuw Poelveld; Woningtype

Bijeenkomst

Enthousiaste reacties start pre-sale!

De 1e stap naar de verkoop en bouw van de 2 onder 1 kap- en hoek- en rijwoningen in Nieuw Poelveld is met een succesvolle informatieavond met volop enthousiaste reacties gezet.

Reacties als “Ik hou van een grote tuin, wij gaan dan ook voor een hoekwoning of 2 onder 1 kap”, “We kijken ook naar bestaande woningen maar dit is toch ook heel aantrekkelijk” en “Het plus-pakket en alle opties zijn absoluut scherp geprijsd, daar kan ik het zelf niet voor doen” onderstrepen dit enthousiasme.

De eerste inschrijfformulieren zijn ook al binnen.

Voor meer informatie: 043-347 90 90

Nieuw Poelveld; 8 appartementen Kerkuil

GD Adv Poelveld appertementen 131x191mm HR

In Nieuw Poelveld Zuid aan de “Kerkuil” wordt dit kleinschalige appartementencomplex gerealiseerd georiënteerd op het zuiden.

Zorgeloos wonen voor een betaalbare prijs! 

 

Het complex met totaal acht appartementen bestaat uit drie woonetages opgedeeld in twee tot drie appartementen per laag. 

Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open- of semi open keuken inclusief moderne keukenopstelling, twee slaapkamers en een complete badkamer. Optioneel naar eigen smaak aan te passen en uit te breiden.

De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een balkon mét privétuin. Zeker een aanrader voor degene die voor de gemakken van een appartement kiest maar graag een zonnige tuin wil hebben.

De appartementen op de etages beschikken allemaal over een mooie buitenruimte met prachtig uitzicht. Met name appartement ZN7 heeft een extra ruim dakterras. De balkons en tuinen zijn op het zuiden georiënteerd, richting Boomkensstraat. Ieder appartement heeft een individuele berging en een eigen parkeerplaats gelegen op het terrein. 

Kortom voor welk appartement u ook kiest, ze zijn ruim van opzet, hebben een heerlijke buitenruimte en liggen in een landelijke omgeving in de nabijheid van uitvalswegen. 

Verkoopprijzen vanaf € 194.000,-- v.o.n.