Op zoek naar een betaalbare woning in Nieuw Poelveld?

Poelveld straataanzicht 1 met opties definitiefinterieur type uitbreiding 01072013Poelveld tuinaanzicht definitiefPoelveld straataanzicht 2 met opties definitief

Voor de zomer start de verkoop van hoek- en rijwoningen en 2-onder-1 kapwoningen aan de Lijster.

In de landelijke, groene en ruim opgezette wijk “Nieuw Poelveld” start voor de zomer de verkoop van hoek- en rijwoningen en 2-onder-1 kapwoningen. De woningen liggen aan de rustige woonstraat de “Lijster” met de tuin op het westen.

Interesse?

info@damen-og.nl of T. 043 347 90 90


Woningtypes

De 2 onder 1 kapwoningen hebben onder andere 3 slaapkamers, een vaste trap naar zolder en diverse uitbreidingsopties zoals een uitbouw van de woonkamer en een garage. 
De prijzen van de 2 onder 1 kapwoningen beginnen naar verwachting bij € 185.000.

De rijwoning heeft onder andere 3 slaapkamers, een vaste trap naar zolder en diverse uitbreidingsopties zoals een uitbouw van de woonkamer. 
De prijsindicatie voor de rijwoning is € 155.000. 

De hoekhuizen hebben onder andere 3 slaapkamers, een vaste trap naar zolder en diverse uitbreidingsopties zoals een uitbouw van de woonkamer en een garage. 
De prijzen van de hoekwoningen beginnen naar verwachting bij € 175.000. 

Kenmerken

  • Ruime woonkamer
  • Vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping
  • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
  • Vaste trap naar zolder
  • Tuin op het westen
  • Houten buitenberging
  • Energiezuinig
  • Diverse uitbreidingsopties zoals vergroten woonkamer en garage

Omgeving

Eijsden
Op een steenworp afstand van de bruisende Steden Maastricht en Luik ligt Eijsden, een karakteristiek plaatsje in het glooiende landschap van het Maasdal. De dorpskern is prachtig, de vergezichten adembenemend en natuur vindt je overal. En laten we de Maasoever met prachtige terrassen niet vergeten. Het is niet voor niks dat Eijsden jaarlijks veel toeristen verleidt tot een bezoek.

Nieuw Poelveld – landelijk, groen en ruim
'Nieuw Poelveld' is het best te typeren als een gevarieerde en rustige woonwijk midden in de natuur. Van vrije kavels tot hoek- en rijwoningen, van 2 onder 1 kapwoningen tot appartementen in “Nieuw Poelveld” vindt je het allemaal. Met winkels en een school op korte afstand en het stadsleven om de hoek is “Nieuw Poelveld” niet alleen voor gezinnen maar ook voor starters en ouderen een prima plek om te wonen.