Onze nieuwe makelaar: Roland Kuijpers

FotoRolandKuijpers

Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Roland Kuijpers.

Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Roland Kuijpers. Ik ben 36 jaar (bijna 37) geleden geboren in Roermond, opgegroeid in Linne en sinds 2008 woonachtend in Montfort samen met mijn vrouw Veronique en onze zoon van 6 jaar Stijn.

Ik ben sinds 1998 werkzaam in de wereld van het Vastgoed, de eerste 2 jaar als WOZ-taxateur, vervolgens bijna 10 jaar bij Ruijters Makelaardij in Sittard en de laatste 2,5 jaar bij de Aelmans Adviesgroep te Baexem. Ik ben dan ook trots om te mogen vertellen dat ik in al die jaren veel heb mogen leren en ervaren; 

de verkoop van grote tot kleine nieuwbouwprojecten, uitpondprojecten, BOG, verhuur,

aan-/verkoopbemiddeling bestaande bouw, verkoop recreatie-/vakantiewoningen, taxaties in de breedste zin van het woord, beheer tot zelfs een stukje projectontwikkeling en de laatste 2,5 jaar eveneens het agrarisch onroerend goed. Dit alles in mijn eigen vertrouwde woonomgeving maakt het vak als makelaar geweldig!

De woningmarkt komt langzaam uit z’n “dal”, Roermond, met z’n omliggende kerkdorpen, is de laatste jaren enorm gegroeid en is uitgegroeid tot de 2de stad van Limburg! Door de toekomstige ontwikkelingen op woongebied, de nieuwe bouwlocaties, de uitstekende geografische
ligging in Limburg en de toenemende vraag in Roermond en omstreken als woon-/werklocatie, zie ik voor mij volop mogelijkheden om met mijn reeds opgebouwde ervaring in combinatie met m’n opgebouwd zakelijk netwerk de vestiging Roermond uit te breiden en te zorgen dat het kantoor een belangrijker “speler” gaat worden in het Midden-Limburgse zowel op het gebied van Financiële dienstverlening als Makelaardij.

Verder ben ik sinds 2012 aangesteld bij de “vrijwillige” brandweer in Montfort, Veiligheidsregio Limburg Noord, al 32 jaar actief lid van de voetbalvereniging in Linne en sinds 1 jaar eveneens jeugdtrainer bij de voetbalclub in Montfort. In mijn verdere vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin, samen op vakantie gaan en genieten van ons geweldige zelf gerenoveerde en verbouwde woning in het schitterende, landelijke Montfort.

Ik ben er vast van overtuigd dat we samen een leuke toekomst tegemoet gaan.

Tot snel!

Roland