Nieuw Poelveld; 8 appartementen Kerkuil

GD Adv Poelveld appertementen 131x191mm HR

In Nieuw Poelveld Zuid aan de “Kerkuil” wordt dit kleinschalige appartementencomplex gerealiseerd georiënteerd op het zuiden.

Zorgeloos wonen voor een betaalbare prijs! 

 

Het complex met totaal acht appartementen bestaat uit drie woonetages opgedeeld in twee tot drie appartementen per laag. 

Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open- of semi open keuken inclusief moderne keukenopstelling, twee slaapkamers en een complete badkamer. Optioneel naar eigen smaak aan te passen en uit te breiden.

De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een balkon mét privétuin. Zeker een aanrader voor degene die voor de gemakken van een appartement kiest maar graag een zonnige tuin wil hebben.

De appartementen op de etages beschikken allemaal over een mooie buitenruimte met prachtig uitzicht. Met name appartement ZN7 heeft een extra ruim dakterras. De balkons en tuinen zijn op het zuiden georiënteerd, richting Boomkensstraat. Ieder appartement heeft een individuele berging en een eigen parkeerplaats gelegen op het terrein. 

Kortom voor welk appartement u ook kiest, ze zijn ruim van opzet, hebben een heerlijke buitenruimte en liggen in een landelijke omgeving in de nabijheid van uitvalswegen. 

Verkoopprijzen vanaf € 194.000,-- v.o.n.