INLOOPAVOND nieuwbouwproject Sjtadshaof Roermond

107 1155110 vrijstaande woningen roermond sjtadshaof full

 

WONEN IN SJTADSHAOF ROERMOND

INLOOPAVOND dinsdag 20 maart van 18.00 tot 20.00 uur.

Sjtadshaof wordt een nieuwe buurt aan de zuidoostkant van Roermond. Met een gevarieerde mix van verschillende types koopwoningen. Dat is wonen op een mooie, groene plek aan de rand van de stad, in een woning die helemaal bij jou past.

 

Wat je ook wil doen, in Sjtadshaof zit je altijd in de buurt. Je bent zo in het winkelcentrum Donderberg of in het gezellige stadshart van Roermond, voor een drankje met vrienden of een middagje shoppen. Ga je graag de natuur in? Dan pak je de fiets en trek je de uitgestrekte bossen in van Nationaal Park de Meinweg. En met de auto rij je direct de A73 op. Zo kun je alle kanten op!

INFOAVOND:
Kom alles te weten over Sjtadshoaf Roermond. Wil je zeker weten dat je je kans op een woning in Sjtadshoaf niet misloopt? Meld je dan snel aan voor de inloopavond in Zalencentrum "De Donderie". Daar kom je tussen 18.00 en 20.00 uur alles te weten over het project en de verschillende koopwoningen die in verkoop gaan.
Het verkoopteam is aanwezig om je vragen te beantwoorden. Enthousiast geworden? Dan kun je je op de inloopavond meteen inschrijven voor een woning in Sjtadshoaf.
Komt 20 maart niet goed voor je uit? Laat het ons weten en we zorgen dat je toch alle info ontvangt.
Wij zien je graag op 20 maart 2018!