Even voorstellen....

DAM 140401 0667

“Ik ben Albert Postma, 47 jaar, gehuwd en vader van een zoon en twee dochters, van respectievelijk 13, 10 en 8 jaar. Ik ben geboren en woonachtig in Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik fervent hockeyer en kook ik graag voor familie en vrienden.

Sinds 1997 ben ik werkzaam als financieel adviseur. Bij Van Oost Verzekeringen en Hypotheken met kantoren in Hoensbroek en Maastricht heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van financiële planning. Op 1 april 2014 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging bij Damen Hypotheken en Verzekeringen. Een dynamische, groeiende organisatie met kundige collega’s.

Iedere klant perfect maatwerk bieden, daar ga ik voor in mijn werk. Door de verscheidenheid aan persoonlijke financiele situaties en de veranderende regelgeving rondom hypotheken en levensverzekeringen, ben ik continu op zoek naar de meest optimale en verantwoorde oplossingen.

Door de terugtrekkende overheid, de dalende huizenprijzen en de recente aanpassingen in de pensioenregelingen is er steeds meer behoefte aan duidelijk en gedegen financieel advies. De vele veranderingen zijn voor de gemiddelde consument niet meer te volgen. Dat brengt het risico met zich mee dat financiële zaken worden vooruitgeschoven naar de toekomst. Jammer als achteraf blijkt dat er in een eerder stadium actie had moeten worden ondernomen.

Als financieel adviseur maak ik in een vroeg stadium aan de hand van uw persoonlijke situatie en uw wensen een financieel plan dat voor nu en voor de toekomst voor financiële rust zorgt. Het financieringsplan bij de aankoop van een nieuwe woning moet immers aansluiten op uw huidige en op uw toekomstige situatie. Ik leg complexe financiele oplossingen in begrijpelijke taal uit en wil een betrouwbare partner zijn voor mijn klanten, ook in het nakomen van afspraken.”