30 Kandidaten voor kavels met korting actie

BPD kavelsmetkorting image2

Er wordt weer gebouwd op kavels in Limburg
 
Om in een aantrekkende woningmarkt in Limburg de verkoop van bouwkavels te stimuleren heeft BPD in het vierde kwartaal van dit jaar een kortingsactie ingezet waardoor bouwkavels met ruim 17% korting worden aangeboden. Door de prijsverlaging heeft de zelfbouwer een voordeel tot ruim 63.000 euro.

Het resultaat van de actie van BPD voor de 177 deelnemende bouwkavels in Limburg is prima. "De kortingsactie heeft ruim 100 nieuwe belangstellenden opgeleverd waarvan 30 kandidaten heel concreet zijn. Al met al een heel mooi resultaat", volgens Carl Smeets, directeur van BPD regio Zuid. "Op verschillende kavels in Limburg worden de komende tijd weer woningen gebouwd. En dat was nu precies de bedoeling" vervolgt Smeets. "Overigens, de actie loopt nog tot 31 december 2015."
 
Op de actiewebsite kavelsmetkorting.nl staan de deelnemende projecten en kavels. Daarnaast maken op de website voorbeeldwoningen direct inzichtelijk of binnen het budget een woning gebouwd kan worden. Als koper weet je direct waar je financieel aan toe bent. Daarnaast is niet iedereen in de gelegenheid om met een eigen architect en aannemer aan de slag te gaan. Door de voorbeeldwoningen wordt het kopen van een bouwkavel ook zeer geschikt voor kopers die niet direct aan zelf bouwen denken. Met de kortingsactie worden de bouwkavels ook nog eens tienduizenden euro's goedkoper. Er zijn bouwkavels in Vaesrade, Nuth, Klimmen en Brunssum in de aanbieding, alsmede kavels in Noord- en Midden-Limburg. Deze kavels liggen in Horst, Gennep, Bergen, Sevenum, Maasbree, Ospel, Velden, Roggel, Montfort en Venray.
 
Voor meer informatie over de kavels, de voorbeeldwoningen en de voorwaarden: kavelsmetkorting.nl