Damen op nummer 6 in de top 100 van woningmakelaardij

foto top100website

Vastgoed actueel publiceerde de TOP 100 van woningmakelaardij. Daarin staan wij op nummer 6! 
Een resultaat om trots op te zijn. Ook gezien het feit dat we de grootste groei hebben gerealiseerd.  
Ondanks dat het woningaanbod in Limburg is gedaald, is ons resultaat flink gegroeid. Dit hebben we te danken aan de bovengemiddelde betrokkenheid van onze ruim vijftig medewerkers.

 

Op dit resultaat zijn we super trots, maar dit danken we bovenal  aan ons geweldige team medewerkers. Zij werken iedere dag keihard met veel enthousiasme om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken. Want deze lijst is natuurlijk leuk, maar het belangrijkste is dat onze opdrachtgevers tevreden zijn!

Bekijk het artikel: klik hier

 

Fase II Ambyerveld is gestart

ambyerveld fase 2

Wonen tussen natuur en stad, dat is AMBYERVELD: realiseer hier je luxe droomhuis! 
Er zijn 9 nieuwe kavels gerealiseerd in fase II, allen met tuin op het zuiden.

Meer info, klik hier

‘T PARCJE XL 2018 - ROERMOND: duurzame en groene woningen

tParcje 3E3A9813

‘t Parcje is een bijzonder nieuwbouwproject met 85 nagenoeg nul-energiewoningen. Nooit meer stroom betalen en gewoon lekker wonen! 

Laatste fase 't Parcje XL 2018 nu in verkoop en voorbereidend werk voor bouw (o.a. grondwerkzaamheden, aanleg wegen) is gestart waarnaar de daadwerkelijke bouw spoedig zal starten.

Wilt u ook ervaren hoe mooi en rustig wonen het is in ’t Parcje te Roermond? Natuurlijk bent u van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. Een rondleiding op de bouwlocatie is ook mogelijk.

 

Meer info over dit nieuwbouwproject: klik hier

't Parcje XL 2018 biedt u gewoon lekker meer: 

Pak nu uw kans en laat u uitleggen wat nul op de energiemeter u aan financiële ruimte geeft.

De woningen in ’t Parcje worden compleet opgeleverd inclusief hagen, gazon, inrit, terrassen en zelfs fruitbomen. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Geen van de reeds gerealiseerde woningen is identiek, alle kopers hebben de woning naar eigen wens en comfort gerealiseerd. In het echt is ’t Parcje gewoon nog mooier. 

U kunt altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op een tijdstip van uw keuze.  Een rondleiding op de bouwlocatie is ook mogelijk. Maar wacht niet te lang: er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!

Laatste fase 't Parcje XL 2018 nu in verkoop en voorbereidend werk voor bouw (o.a. grondwerkzaamheden, aanleg wegen) is gestart waarnaar de daadwerkelijke bouw spoedig zal starten.

Meer info over dit nieuwbouwproject: klik hier