Informatie bijeenkomst ZouwdalVeste

zouwdal fase2

Op woensdag 8 november vanaf 18:30 ben je van harte welkom in de mediatheek van het gemeenschapshuis Ruweel aan de Malbergsingel 62 in Maastricht.

Er komen verschillende onderwerpen aan bod.

PROGRAMMA:

18.30 uur
- Energieambitie van de gemeente; toegelicht door wethouder Gert-Jan Krabbendam. 

18.50 uur
- Nul-Op-De-Meter concept van de woningen in het plan uitgelegd door BAM Energy systems. Dit wordt dan ondersteund met voorbeeld berekeningen.

19.10 uur 
- Opties woningen Zouwdalveste fase 2.1 en 2.2: toegelicht door BAM Wonen.

19.30 uur
- Vragen

Binnenkort start de verkoop van fase 2. We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen hiervan.

Ambyerveld: nog enkele kavels beschikbaar

banner3

Wonen tussen natuur en stad, dat is AMBYERVELD: realiseer hier je luxe droomhuis! Nog enkele ruime bouwkavels beschikbaar. 
Nu met 10% KORTING op de verkoopprijs!

 

Ambyerveld, de nieuwe wijk in Maastricht

Een vrijstaand huis aan de rand van Maastricht in Amby. Op 20 minuten fietsen van het oude centrum van Maastricht en genietend van een kop koffie op een van de vele terrassen terwijl studenten en toeristen voorbij lopen. Daarna ga je lekker naar de rust van je nieuwe huis in Amby. Dat is wonen in Ambyerveld!

 

De woningen in Ambyerveld

Nieuwbouwproject Ambyerveld bestaat uit circa 60 woningen en bouwkavels. Exclusieve, vrijstaande woningen in een ruim opgezette wijk. De nieuwe woningen zijn luxe, ruim en hebben een strakke vormgeving. 

Er zijn momenteel nog 7 bouwkavels beschikbaar. Wil je nog gebruik maken van de 10% korting? Zorg er dan voor dat de notariële levering voor 1 april 2018 plaats vindt. 

Klik hier voor meer info over Ambyerveld.

Stel zelf je huis samen

Schermafbeelding 2017 10 12 om 14 49 22

In de sfeervolle nieuwe buurt AMBYERVELD stel je zelf je huis samen. In Ambyerveld komen 10 vrijstaande woningen. Deze woningen kun je via de woningconfigurator eenvoudig zelf samenstellen. 

Online zie je meteen hoe de aanpassingen er uit komen te zien. Met 1 muisklik zie je bijvoorbeeld hoe een uitbouw eruit komt te zien. Meteen proberen:
http://www.nieuwbouw-ambyerveld.nl/woningconfigurator