Fase II Ambyerveld is gestart

ambyerveld fase 2

Wonen tussen natuur en stad, dat is AMBYERVELD: realiseer hier je luxe droomhuis! 
Er zijn 9 nieuwe kavels gerealiseerd in fase II, allen met tuin op het zuiden.

Meer info, klik hier

‘T PARCJE XL 2018 - ROERMOND: duurzame en groene woningen

tParcje 3E3A9813

‘t Parcje is een bijzonder nieuwbouwproject met 85 nagenoeg nul-energiewoningen. Nooit meer stroom betalen en gewoon lekker wonen! 

Laatste fase 't Parcje XL 2018 nu in verkoop en voorbereidend werk voor bouw (o.a. grondwerkzaamheden, aanleg wegen) is gestart waarnaar de daadwerkelijke bouw spoedig zal starten.

Wil je ook ervaren hoe mooi en rustig wonen het is in ’t Parcje te Roermond? Kom dan naar de volgende infosessie op donderdagavond 5 juli a.s. vanaf 18:00 uur. Je bent van harte welkom.

Meer info over dit nieuwbouwproject: klik hier

't Parcje XL 2018 biedt u gewoon lekker meer: 

Pak nu uw kans en laat u uitleggen wat nul op de energiemeter u aan financiële ruimte geeft.

De woningen in ’t Parcje worden compleet opgeleverd inclusief hagen, gazon, inrit, terrassen en zelfs fruitbomen. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Geen van de reeds gerealiseerde woningen is identiek, alle kopers hebben de woning naar eigen wens en comfort gerealiseerd. In het echt is ’t Parcje gewoon nog mooier. 

Je hoeft trouwens niet tot 5 juli te wachten. Je kunt altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op een tijdstip van jouw keuze. Maar wacht niet te lang: de helft van de woningen is inmiddels al verkocht! 

Laatste fase 't Parcje XL 2018 nu in verkoop en voorbereidend werk voor bouw (o.a. grondwerkzaamheden, aanleg wegen) is gestart waarnaar de daadwerkelijke bouw spoedig zal starten.

Meer info over dit nieuwbouwproject: klik hier

Nieuwsupdate woningbouwplan Bosserhofsveld

01f4e43e 33f5 4472 b807 803da829427d

Bouw eerste 20 projectmatige woningen gestart!

Op dinsdag 22 mei j.l. is Bouwbedrijven Jongen gestart met de bouw van de eerste 20 projectmatige woningen in het Bosserhofsveld. Deze fase bestaande uit 8 levensloopbestendige woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen, 4 vrijstaande woningen en 4 eengezinswoningen is volledig verkocht.


Bosserhofsveld fase III, nog enkele woningen beschikbaar

6 ruime vrijstaand geschakelde woningen
Aan het Pietjeshof worden 6 ruime vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben een unieke ligging met een prachtig uitzicht over het buitengebied van Maasbracht en Echt. Het gevelbeeld is gevarieerd door de toepassing van verschillende bakstenen en wisselende raamopeningen. 

De woningen zijn standaard voorzien van een garage, comfortabele vloerverwarming en zonnepanelen.
Kijk op onze website www.bosserhofsveld.nl of neem contact op met onze makelaars voor de beschikbaarheid 
 

Nog enkele woningen beschikbaar!