‘T PARCJE - ROERMOND: duurzame en groene woningen

tParcje

‘t Parcje is een bijzonder nieuwbouwproject met 85 nagenoeg nul-energiewoningen. Nooit meer stroom betalen en gewoon lekker wonen! Afgelopen zaterdag heeft er weer een informatiesessie plaats gevonden en deze bezoekers zijn enthousiast geworden. Wil je ook ervaren hoe mooi en rustig wonen het is in ’t Parcje te Roermond? Kom dan naar de volgende infosessie op woensdag 2 mei vanaf 18:00 uur. Je bent van harte welkom.

Je hoeft trouwens niet tot 2 mei te wachten. Je kunt altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op een tijdstip van jouw keuze. Maar wacht niet te lang: de helft van de woningen is inmiddels al verkocht!
Meer info over dit nieuwbouwproject: klik hier.

Lente actie: gratis aankoopadvies bij de verkoop van je huis

lenteactie

Vind je het moeilijk om een leuke woning te vinden?

Zet je je huis in april of mei bij ons in de verkoop? 
Dan begeleiden wij jouw zoektocht door middel van gratis AANKOOPADVIES.* 

Maak meteen een afspraak

*vraag naar de voorwaarden

Bouw ZOUWDALVESTE gestart!

Zouwdalveste start bouw

De BOUW van duurzame woningen in ZOUWDALVESTE is GESTART!
In aanwezigheid van wethouder Gert-Jan Krabbendam van de gemeente Maastricht, de toekomstige bewoners en de makelaars van Damen makelaardij, werd de start van de bouw van de nieuwe fase van de woonwijk Zouwdalveste in Maastricht gevierd.

In totaal worden 84 woningen in deze wijk ontwikkeld. In de woonwijk worden minimaal veertien Nul op de Meter woningen en 43 'All Electric' woningen gerealiseerd.
Er zijn momenteel nog 2 twee-kappers BESCHIKBAAR (fase 2).
http://www.damen-og.nl/nl/zouwdalveste-fase-2-#more