Voorjaar 2018: START BOUW nieuwbouwplan Napoleon te Haelen

haelen

Aan de Burgemeester van Rietstraat te Haelen worden 5 woningen gerealiseerd: 
4 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De uitstekend geïsoleerde woningen, die zijn gelegen op percelen van circa 243 m² tot 343 m², worden duurzaam en traditioneel gebouwd. De uitstekende isolatie garandeert een aangenaam woonklimaat en een laag energieverbruik. 

Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en de woningen worden standaard uitgevoerd met zonnepanelen.

De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 125 m², een inhoud van circa 525 m³ en worden compleet opgeleverd met onder andere een vrijstaande garage, openslaande tuindeuren, modern tegelwerk in badkamer en toilet, sanitair van het merk Sphinx en een vaste trap naar de zolder, die standaard is voorzien van een groot dakraam.

Dit is een uitstekend moment op aan te kopen: de bouw wordt voorbereid, dus geen onzekerheid of plan wel of niet doorgaat. En nu is het nog mogelijk om alle persoonlijke wensen te laten uitvoeren tijdens de bouw. Dit kan variëren van indeling wijzigingen, tot uitbreidingen, keuken naar de voorzijde verplaatsen enz. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Haelen is een van de dorpen in de Midden-Limburgse gemeente Leudal. 
Dit is een grote plattelandsgemeente met veel groen, zowel agrarisch als bosgebieden. Te midden van al dit groen is het dorp Haelen gelegen, een dorp met circa 4.300 inwoners. Het is centraal gelegen in Midden-Limburg en biedt goede verbindingen door de directe ligging aan de N273. Het dorp is gelegen in de driehoek Venlo-Weert-Roermond en deze steden zijn snel bereikbaar.

Haelen beschikt over goede dagelijkse voorzieningen voor jong en oud. Er is een basisschool, twee supermarkten en diverse winkels waaronder een Kruidvat. Er zijn voldoende gezondsheidsvoorzieningen zoals huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en een apotheek. Voor de sportliefhebbers is er genoeg te sporten in de sporthal, de sportvelden (o.a. tennisbanen en voetbalvelden) en in het binnenzwembad. En natuurlijk zijn er volop recreatiemogelijkheden in deze bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsroutes en natuurlijk ruiterpaden.

Meer weten over dit project?

KIJKUURTJE Litscherveld, Heerlen

GD Litscherveld Cirkelwoningen Adv 100x140 HR

KIJKUURTJE Litscherveld, Heerlen - 26 JANUARI van 15 tot 16 uur

In een jonge woonwijk op het Litscherveld in Heerlen zullen 8 vrijstaand geschakelde woonhuizen gerealiseerd worden. U koopt één van deze fraaie woningen met garage, 3 slaapkamers en tuin al vanaf €199.000,- vrij op naam. Oplevering mei 2018.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Interesse? Kom dan zeker even naar het kijkuurtje op vrijdag 26 januari.

Wonen in Litscherveld is lekker buiten wonen met de voordelen van een stad binnen handbereik.
http://www.damen-og.nl/nl/litscherveld#more

Binnenkort te koop: project 't Parcje XL 2018

87 1115418 13026 besparing energiekosten full

Project 't Parcje XL 2018

't Parcje XL 2018 biedt u gewoon lekker meer. Op 3 en 5 februari zijn er informatiebijeenkomsten. Interesse? Schrijf u dan snel in, want u ontvangt een persoonlijke uitnodiging, gekoppeld aan een uniek nummer en dit nummer bepaalt in de volgende fase uw positie bij de toewijzing van de kavels.

't Parcje XL 2018 biedt u gewoon lekker meer: 

* Woningtypes A-xl, B-xl en C-xl met opties type D-xl en E-xl, vanaf € 265.000,- VON 
* In 't parcje XL kan elke koper zijn eigen droom woning realiseren 
* Volledig energie neutraal "nul energie" 
* Woonoppervlak van 127 m², 144 m², 167 m² tot 234 m² mogelijk 
* Elke woning wordt standaard parasolgereed opgeleverd met inrit, terrassen, hagen, fruitbomen en Parcje-brievenbus 
* Elke woning wordt kookklaar met volledige apparatuur opgeleverd

Informatiebijeenkomsten ’t Parcje Xl 2018 

Indien u geïnteresseerd bent in 't Parcje dan kunt u zich aanmelden voor een informatiebijeenkomst. Deze vinden plaats op zaterdag 3 februari 2018 om 09.30 uur of om 11.00 uur en op maandagavond 5 februari om 19.30 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door het formulier in te vullen op de website www.parcje.nl. 

U ontvangt van ons tijdig een bevestiging met een persoonlijke uitnodiging, gekoppeld aan een uniek nummer gebaseerd op het tijdstip van uw indiening. Indien u duidelijk uw voorkeur aangeeft zorgen wij voor een uitgebreide documentatieset voor u. 
Dit nummer is niet overdraagbaar en bepaalt in de volgende fase, als de kavelverdeling naar voorkeur zal plaatsvinden, uw positie bij de toewijzing.

www.damen-og.nl/nl/t-parcje-xl#more