5 comfortabele woningen aan de Kloosterstraat, Herkenbosch

In voorbereiding: vijf vrijstaand-geschakelde comfortabele woningen in het hart van Herkenbosch.

Bekijk dit project

Veldbloem 8 moderne villa's in Nieuw Poelveld Eijsden, Eijsden

Nieuw in de verkoop! 8 moderne villa's aan de Veldbloem in Nieuw Poelveld Eijsden

Bekijk dit project

Bosserhofsveld, Maasbracht

De eerste fase van 16 woningen in het Bosserhofsveld gaan binnenkort in verkoop.  In deze eerste fase worden 4 woningtypes aangeboden.

Bekijk dit project

Kanaalboulevard: 8 tweekappers en 1 vrijstaande woning!, Urmond

Bekijk dit project

VERKOOP GESTART: Hagerhof; 8 vrijstaand geschakelde semi-bungalows, Maastricht

 

Aan de Braamhoven in nieuwbouwwijk Hagerhof komen 8 vrijstaand geschakelde semi-bungalows. De bungalows zijn herkenbaar aan hun moderne architectuurstijl en hebben een grote tuin. De voortuin wordt afgezet met een een haag, die hoef je dus zelf niet meer aan te leggen.

Koopsom vanaf € 415.000,- v.o.n.

Voor meer informatie 043-347 90 90 en via www.hagerhof.nl

Bekijk dit project

Paardebloem 9 herenwoningen in Nieuw Poelveld Eijsden, Eijsden

NOG MAAR 1 KAVEL BESCHIKBAAR in FASE 1


Aan de Paardebloem worden 9 herenwoningen gebouwd in Poelveld-Noord. De eerste fase bestaat uit 4 vrijstaand geschakelde woningen. De woningen beschikken over een ruime woonkamer met een halfopen keuken, garage, 3 slaapkamers, badkamer, berging en een ruime zolder waar een 4e slaapkamer gecreëerd kan worden. De woningen zijn energiezuinig en beschikken over een energielabel A. Door een uitgebreid optiepakket kunt u de woning helemaal aanpassen aan uw wensen!

Bekijk dit project

IN VOORBEREIDING: Ambyerveld 10 woningen Mooi Ambyerveld , Maastricht

De woningen in Amyerveld

De 10 woningen in Mooi Ambyerveld zijn exclusieve, vrijstaande woningen in een ruim opgezette wijk. De nieuwe woningen zijn luxe, ruim en hebben een strakke vormgeving. Ze hebben een complete keuken en zijn energiezuinig. Je auto parkeer je in de aangebouwde garage of op een eigen oprit.

Op deze 10 kavels zijn 6 verschillende villa's ontworpen, woningtype A t/m F. Alle woningen worden opgeleverd met luxe keuken, 2 ingerichte badkamers, en de hagen aan de perceelsgrenzen al voor je geplant. Verder hebben alle woningen 4 slaapkamers en de woningen met een kap nog 2 extra hobbyruimtes op de tweede verdieping. Wil je de plattegrond of afwerking net even anders? Geen probleem. Ook dit is mogelijk. Welk woningtype spreekt jou het meest aan?

Bekijk dit project

De Lingst, 7 bouwkavels, Haelen

7 bouwkavels voor een vrijstaande woningen aan De Lingst in Haelen 

Bekijk dit project

De Lingst, 7 vrijstaande woningen IN VOORBEREIDING, Haelen

7 vrijstaande woningen met garage aan De Lingst in Haelen  IN VOORBEREIDING

Deze mooie 7 vrijstaande woningen op een prima lokatie worden binnenkort te koop aangeboden, dus schrijf je nu alvast in.

Bekijk dit project

De Lingst, 8 halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaand geschakelde woning , Haelen

8 halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaand geschakelde woning  met garage aan De Lingst en Leemkuilen in Haelen

Bekijk dit project

't Parcje , Roermond

Op het terrein - direct grenzend aan de bosrand van villapark Kitskensdal - is op ruim 45.000 vierkante meter een woningwijk in een parkachtige omgeving in aanbouw met nagenoeg energieneutrale woningen. Er zijn nog slechts 7 kavels beschikbaar, voor 3 woningtypes en ook nog enkele vrije kavels.

Bekijk dit project

Emma Iris fase 2, Brunssum

Aan de zuidwestkant van Parkplan Emma, komen aan de straat Glück Auf 6 mooie 2 onder 1 kapwoningen te liggen. De tuinen liggen gunstig op het zuidwesten. Nodig je vrienden en familie uit voor een etentje in de tuin en geniet tot 's avonds laat van de zon. Dat is toch heerlijk!? Alle woningen krijgen standaard een garage. De auto parkeer je in de garage of op de oprit.
Bijna alle woningen hebben dezelfde indeling. Alleen bouwnummer 11 heeft op de begane grond een erker waardoor dit huis net iets groter is. Ook de raamindeling varieert bij sommige woningen. De woonkamer is praktisch ingedeeld met een complete keuken (voorzien van apparatuur) aan de achterzijde van de woning. Op de eerste verdieping liggen de badkamer en drie slaapkamers. De moderne badkamer krijgt standaard luxe tegelwerk en sanitair. Via een vaste trap kom je op de zolder. Heb je liever een zolder met meer inhoud en daglicht, dan is een dakkapel optioneel.

Bekijk dit project

VERKOCHT! Hagerhof 4 vrijstaand geschakelde woningen J5 - J8, Maastricht

4 Vrijstaand geschakelde woningen

Aan de Laurierhoven in de nieuwbouwwijk Hagerhof komen 4 vrijstaand geschakelde woningen. Moderne woningen met een grote, zonnige achtertuin.

Bekijk dit project

De Eijken, Nuth

Woonpark De Eijken is een bijzonder nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op de terreinen van het voormalige sportcomplex Keelkamp. De laatste fase van dit project bestaat uit royale bouwkavels variërend van 486m² tot 1183 m². Wees op tijd, want dit zijn de laatste kavels! Op deze kavels bieden wij tevens in samenwerking met Brummelhuis een drietal typen nieuwbouwwoningen aan. In onderling overleg kunnen deze met u gepersonaliseerd worden naar uw wens.

Bekijk dit project

2^1 kap woningen in Asenray/Roermond , Roermond

leuke starterswoningen op een prima lokatie 

Bekijk dit project

De Haese, 4 geschakelde woningen type 2 , Geleen

VERKOCHT

 

In het hart van De Haese in Geleen in de Brittanniëlaan komen 8 geschakelde nieuwbouwwoningen, waarvan 4 woningen al zijn gebouwd. Alle woningen hebben een achtertuin op het zuidwesten.

Bekijk dit project

De Haese, geschakelde woning type 1 , Geleen

VERKOCHT

 

In het hart van De Haese in Geleen in de Brittanniëlaan komen 8 geschakelde nieuwbouwwoningen, waarvan 4 woningen al zijn gebouwd. Alle woningen hebben een achtertuin op het zuidwesten.

Bekijk dit project

Haverbannet; 2 Bouwkavels (met bouwplan) aan de rand van Gronsveld, Gronsveld

2 Bouwkavels (met bouwplan) aan de rand van Gronsveld

Bekijk dit project

Kanaalboulevard; 8 hoek- en rijwoningen, Urmond

Nog enkele beschikaar!

In het eerste kwartaal van 2017 zal de verkoop van de woningen starten.

De 8 hoek- en rijwoningen hebben een fraai uitzicht over het Julianakanaal. Een prachtige plek om te wonen! De woningen zijn lekker ruim, hebben een goede indeling en zijn goed afgewerkt. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Bekijk dit project

6 vrijstaand geschakelde woningen aan de Weverskamp, Swalmen

In het landelijk gelegen Boukoul worden 6 vrijstaand geschakelde woningen met garage gerealiseerd. Deze woningen hebben een ruime woonkame, 3 slaapkamers en vaste trap naar tweede verdieping. Boukoul is gelegen in een bosrijke omgeving, maar heeft binnen 5 tot 10 autominuten alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

Bekijk dit project

De Haese - 3 vrije kavels, Geleen

VERKOCHT

Aan de straat de Dordogne in de jonge nieuwbouwwijk De Haese in Geleen liggen 3 bouwkavels waar je jouw vrijstaande droomhuis op kunt laten bouwen. De kavels variëren in oppervlakte van ca. 410 tot 530 m2.

Bekijk dit project

5 vrijstaande woningen Spekholzerheide, Kerkrade

Aan de Pastoor Theelenstraat in Spekholzerheide wordt spoedig een bouwplan gerealiseerd van 5 vrijstaande woningen. De woningen kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energiebesparende maatregelen, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming en PV-panelen waarmee u eigen stroom opwekt. De entree geeft toegang tot de garderobe, een royaal toilet en de grote woonkamer. De woningen beschikken verder o.a. over 3 grote slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! Door het uitgebreide optiepakket kunnen de woningen naar eigen wensen ingericht worden. Zo is er de mogelijkheid van de genoemde dakkapel, een dakvenster, een luifel, extra lichtpunten en het plaatsen van een radiator op de zolder, of een schuifdeur ter plaatse van de woonkamer.

Bekijk dit project

5 patiowoningen Vossepark, Heerlen

Deze prachtige stijlvolle patiowoningen liggen aan de rand van plan Vossepark en hebben een verrassend ruime indeling. Door de prachtige schuifwand in de woonkamer is er optimaal
tuincontact met de patiotuin. Diverse opties om de begane grond aan te passen, zoals wonen en slapen op de begane grond. Op de verdieping 3 prima slaapkamers en een mooie badkamer.
Heerlijk wonen in een fijne woonomgeving.

Bekijk dit project

Aldenhof Bouwkavels - Verkocht!!!, Born

Op een prachtige en goed bereikbare locatie liggen deze 9 ruime bouwkavels voor het bouwen van uw luxe droomhuis!

Bekijk dit project

Kanaalboulevard; 6 Vrijstaand geschakelde woningen , Urmond

Bekijk dit project

Achter de Winkel, Landgraaf

Het project Achter de Winkel staat bekend als zeer divers; voor jong en oud! Het plan is gelegen op de hoek Einsteinstraat/Hoofdstraat en grenst aan de winkelvoorziening Schaesberg. De verschillende gevelelementen van de 6 eigentijdse woningen vormen samen met de strakke uitstraling een modern vormgegeven woning. De diversiteit in de geveluitvoeringen zorgt bovendien voor de nodige variatie in het straatbeeld.

Bekijk dit project

Ambyerveld 26 bouwkavels, Maastricht

Op een prachtige en goed bereikbare locatie liggen deze 26 ruime bouwkavels voor het bouwen van uw luxe droomhuis!

Nu met 10% KORTING op de verkoopprijs!

Bekijk dit project

Bouwkavels gemeente Kerkrade, Kerkrade

In de gemeente Kerkrade kunnen wij op diverse locaties meerdere bouwkavels aanbieden voor het realiseren van uw droomhuis!

De kavels zijn verspreid over 3 locaties en variëren in grootte van 397 m2 tot 1338 m2.

Bekijk dit project

Park Hoogveld Bouwkavels, Heerlen

Riante bouwkavels op Park Hoogveld van 502-1440 m²!

Voor meer informatie neemt u contact op met Jos Toussaint of Michel van Dinther van Damen Makelaardij in Heerlen.

Bekijk dit project

Emma bouwkavels, Brunssum

Op het Emma terrein in Brunssum kunnen wij u diverse bouwkavels aanbieden. U kunt hier zelf uw droomwoning op realiseren of een woning van Brummelhuis laten realiseren.

Bekijk dit project

7 vrije kavels in OolderVeste, Herten

Nog 2 kavels te koop!

In het westelijk deel van OolderVeste, aan de fraaie straten Lamersgriend en Obersgriend komen in september 7 bouwkavels te koop. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van een vrijstaande villa die naar eigen wens ontworpen kan worden. De kavels variëren in grootte van circa 885 tot circa 1185 m2. De verkoopprijs van een kavel begint bij € 265.000. De architectuurstijl van de woning die erop gebouwd mag worden is zeer uiteenlopend.
Zelf bouwen of laten bouwen? Helemaal zelf bouwen of liever samen met een door verkoper uitgekozen partij ? Beide opties hebben zo hun voordelen. Er zijn voor deze kavels 3 vrijstaande villa's uitgewerkt, bekijk de voorbeeldwoningen hieronder. De verkoopprijs van een woning én kavel is vanaf € 590.000. Wilt u het huis groter? Meer slaapkamers? Een andere indeling? Of een heel ander huis? Maak uw wensen kenbaar en  zo ontwerpt en bouwt u uw droomhuis. 

Bekijk dit project

Litscherveld, Heerlen

In een jonge woonwijk op het Litscherveld zullen 8 vrijstaand geschakelde woonhuizen gerealiseerd worden, waarvan wij er u nu 4 mogen aanbieden. U koopt één van deze fraaie woningen met garage, 3 slaapkamers en tuin al vanaf € 199.000,- vrij op naam. Verwachte oplevering begin 2018.

Bekijk dit project

Heuvelweide Vaesrade, Nuth

In Vaesrade, op de voormalige locatie van het tuincentrum, kunnen wij u momenteel nog 2 kavels aanbieden voor het realiseren van vrijstaande woningen. De oppervlakten variëren van ca. 343 m² tot ca. 670 m².

Bekijk dit project

Zouwdalveste, Maastricht

Nu in de voorverkoop fase 1! 22 halfvrijstaande, hoek- en rijwoningen in Zouwdalveste Maastricht

Bekijk dit project

Residentie Belvedere, Lanaken

Residentie Belvedere is een nieuw woonproject in Veldwezelt, gelegen op de hoek van de Kiezelweg en de Kleine Omstraat. Het schilderachtige Veldwezelt is een deelgemeente van de gemeente Lanaken. Het nieuwbouwproject omvat 10 luxueuze appartementen met een eigen karakter. De oppervlakten variëren tussen 85 m² en 120 m².

Bekijk dit project

16 vrije bouwkavels in Oolderveste te Herten, Herten

In het oostelijke deel van OolderVeste, aan de straten Op de Dreef en Op de Hoort zijn 16 bouwkavels te koop. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van een vrijstaande villa die naar eigen wens ontworpen kan worden. De kavels variëren in grootte van ca. 570 tot ca. 1.050 m² en liggen aan een rustige woonstraat. Wilt u met uw gezin een deze leuke wijk wonen? Bouw dan uw droomhuis op deze plek!

Bekijk dit project

Kleinstraat, Berg en Terblijt

Nieuwbouwproject van 4 vrijstaande woningen, met uitbouwmogelijkheden tot levensloopbestendige woning, op rustige doch centrale locatie in Berg en Terblijt.

Aan de Kleinstraat in Berg en Terblijt, bieden wij vier ruime bouwkavels waarop 2 woningtypes worden gerealiseerd.

Bekijk dit project

Wolfsberg, Herten

Het nieuwbouwplan Wolfsberg is gelegen aan de rand van de kern Merum. Dit betekent landelijk wonen aan de rand van de stad Roermond. Hier kunt u genieten van de natuur en de Maasplassen en woont u toch in de nabijheid van het centrum van Roermond. Binnen 5 minuten bent u in hartje stad. Maar door de gunstige ligging ten opzichte van de oprit van de A73 zijn ook Venlo, Heerlen en Maastricht snel bereikbaar. Verder biedt het plan een bijzondere diversiteit, er zijn maar liefst meer dan 10 verschillende woningtypes, zowel halfvrijstaand als vrijstaand.

Bekijk dit project

Hofkensweg, Nijswiller

Aan de rand van Nijswiller (Wittem) liggen twee riante bouwkavels direct grenzend aan het buitengebied met een prachtig uitzicht 
over landerijen en heuvelland.

Bekijk dit project

Overheek, Klimmen

Aan de noordkant van het dorp Klimmen ligt de wijk Overheek en hier kunnen wij diverse bouwkavels aanbieden.

Bekijk dit project

Eschberg - Groenzandweg, Vaals

Aan de Groenzandweg worden momenteel diverse comfortabele woningen  gerealiseerd, met keuze uit twee verschillende woningtypes, namelijk riante woningen of comfortabele semibungalows. Het eigentijdse karakter, de praktische en comfortabele indeling, uitstekende isolatie en prijs/kwaliteit van deze woningen maken het totaalplaatje compleet. 

Bekijk dit project

Laura, Eygelshoven

Grenzend aan de wijk Krommerveld wordt het Woonpark Laura gerealiseerd, dat zijn naam dankt aan het panoramisch uitzicht dat zichtbaar is vanuit het parkje. Dit plan getuigt van een grote variatie in de bebouwing met keuze uit diverse woningtypes. Alle types hebben hun eigen karakteristieke identiteit en zijn op cruciale punten voorzien van erkers en hoekoplossingen.

Bekijk dit project

Groene Boord, Bocholtz

Op een schitterende locatie in de gemeente Simpelveld aan de Groene Boord in Bocholtz, ontwikkelt Jansen de Jong Projectontwikkeling een nieuw plan met een gevarieerd aanbod aan aantrekkelijke woningen.

Bekijk dit project

Klein Bourgogne; Verkoop nieuw plan gestart!, Eijsden

Nieuw in de zin van een nieuwe verkaveling en nieuw in de zin van andere woningtypes. Het nieuwe plan bestaat wederom bestaan uit 4 vrijstaande woningen, maar nu elk op een eigen ruime kavel, met een garage en een berging. Een nieuw ontwerp geïnspireerd door de directe omgeving. De woning kan op smaak aangepast worden, van een erker tot een aanbouw, tot een kamer en suite, er zijn zelfs keuzemogelijkheden in de gevelindeling.

Karakteristiek wonen

Het project 'Klein Bourgogne' wordt gerealiseerd in het kleine fraaie dorpje Mesch, gelegen in het zuidelijkste puntje van Nederland. Het is gelegen op de hoek van de Bovenstraat, Op den Dries en de Bourgogne met een schitterend uitzicht op het Limburgse Heuvelland. Alle kavels liggen aan de Voer, een zijrivier van de Maas.

Dit project bestaat uit 4 vrijstaande woningen en is uniek omdat u als koper, profiteert van de gemakken van een nieuwbouwwoning in een karakteristieke omgeving. Kortom bourgondisch genieten in een woning waar alles nieuw is!

Bekijk dit project