levensloopbestendige nul-op-de-meterwoningen, Roggel

In deze jonge woonwijk in Roggel worden nul-op-de-meter, levensloopbestendige, vrijstaand/vrijstaand geschakelde woonhuizen gebouwd. Alle woningen beschikken over een garage. Deze woningen zijn flexibel in te delen, zonder meerkosten. Er zijn alvast enkele indelingsvarianten uitgewerkt om u op ideeën te brengen. Zo is het mogelijk om een levensloopbestendige indeling te kiezen, waarbij er een slaapkamer en badkamer op de begane grond wordt gerealiseerd. Maar ook een indeling met een werkkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Onderstaand is een indelingsvariant omschreven, om u op weg te helpen. Bij de plattegronden staan nog andere varianten afgebeeld, die gekozen kunnen worden voor de begane grond en voor de eerste verdieping.

Bekijk dit project

Park Hoogveld Madelief 244 & Koningskaars 271, Heerlen

In fase 1 van nieuwbouwplan Park Hoogveld in Heerlen worden deze twee ruime vrijstaande woonhuizen gerealiseerd. De woningen krijgen een strak uiterlijk met kubistische vormen en een lichte gevelsteen. Naast een royale living en open keuken met zicht op de tuin, beschikt de woning over drie prima slaapkamers, ruime badkamer en separaat tweede toilet op de eerste verdieping. Parkeren is mogelijk op eigen terrein, in de garage en op de oprit.

Bekijk dit project

Sjtadshaof, Roermond

WONEN IN SJTADSHAOF ROERMOND

Sjtadshaof wordt een nieuwe buurt aan de zuidoostkant van Roermond. Met een gevarieerde mix van verschillende types koopwoningen. Dat is wonen op een mooie, groene plek aan de rand van de stad, in een woning die helemaal bij jou past.

Wat je ook wil doen, in Sjtadshaof zit je altijd in de buurt. Je bent zo in het winkelcentrum Donderberg of in het gezellige stadshart van Roermond, voor een drankje met vrienden of een middagje shoppen. Ga je graag de natuur in? Dan pak je de fiets en trek je de uitgestrekte bossen in van Nationaal Park de Meinweg. En met de auto rij je direct de A73 op. Zo kun je alle kanten op!

Bekijk dit project

Heidserpark, Heerlen

Heerlijk wonen vlakbij het schitterende Heidserpark in jouw vrijstaande droomwoning. En de stad Heerlen ligt vlakbij! Momenteel kunnen wij u kavel 23 en 24 aanbieden. Kavel 12 en 13 komen op een nader te bepalen later moment in de verkoop.

Bekijk dit project

Aldenhof Vier Bouwkavels, Born

Vier bouwkavels in Nieuwbouwwijk Aldenhof in Born.

Born is een kerkdorp in Zuid Limburg. Het karakteristieke centrum heeft sfeervolle terrasjes en bijzondere monumenten zoals de kasteelruïne met bijbehorende kasteelboerderij en de Sint Martinuskerk in het centrum.

Nieuwbouwwijk Aldenhof
Aan de noordkant van het dorpscentrum van Born ligt nieuwbouwwijk Aldenhof. De wijk is goed bereikbaar via de A2 en alle voorzieningen zoals basisscholen, voortgezet onderwijs en zorg zijn in het dorpscentrum van Born. Gezellig een hapje eten of borrelen met vrienden? Ook daarvoor hoef je Born niet uit. Wil je al heel lang vrijstaand wonen op een ruime kavel en ben je op zoek naar een een veilige en groene woonomgeving? Dan kan dat in Aldenhof.

 

Bekijk dit project

BINNENKORT IN VERKOOP: Park Hoogveld Hoogveldlaan 325-328, Heerlen

4 vrijstaand geschakelde woningen aan de Hoogveldlaan te Heerlen.

Deze ruim opgezette drielaagse woningen kennen een uiterst functionele en comfortabele indeling. Door gebruikmaking van twee gevelmaterialen en een stijlvolle kleurenmix : lichtgrijze gevelstenen en witte stuc ontstaat er een mooi straatbeeld.

Bekijk dit project

Park Hoogveld Anemoon 129-132, Heerlen

Van dit woningtype worden 4 woningen gerealiseerd binnen het nieuwbouwplan Park Hoogveld, alle gesitueerd op royale kavels. De woningen zijn vrijstaand geschakeld en worden uitgevoerd in strak metselwerk. Elke woning net weer even anders genuanceerd zodat hier een divers straatbeeld ontstaat. Parkeren is mogelijk op eigen terrein in de garage en op de oprit.

Bekijk dit project

ZouwdalVeste; Manjefiek Malberg, Maastricht

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR
Schrijf u snel in!

ZouwdalVeste is een charmante wijk in het groen van Maastricht met heel ruime en zeer aantrekkelijk geprijsde nieuwbouw koopwoningen. Waar je ook bent, je hebt altijd contact met de natuur.

De unieke ligging van ZouwdalVeste in Maastricht zorgt elke dag weer voor een uitzicht als een ansichtkaart. Dichter in het Zouwdal kun je niet wonen. Het landschap kent nog vele historische akkers en kenmerkt zich door bosranden die ook rondom de nieuwbouw woningen worden hersteld. Dit zorgt voor een afwisselend glooiend landschap dat een ultiem gevoel van vrijheid geeft. Heerlijk wandelen door de akkers die elk seizoen een andere kleur hebben.

Wil jij wonen in een wijk met een groen karakter, dan is ZouwdalVeste de ideale plek.

Bekijk dit project

't Parcje XL, Roermond

biedt u gewoon lekker meer!

Diverse woningtypes vanaf 127 m2 en groter, bijzonder energiezuinig, parasolgereed bij oplevering!

Bekijk dit project

Gezinswoningen in Napoleon, Haelen

De uitstekend geïsoleerde woningen, die zijn gelegen op percelen van circa 243 m² tot 343 m², worden duurzaam gebouwd. De uitstekende isolatie garandeert een aangenaam woonklimaat en een laag energieverbruik. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en de woningen worden standaard uitgevoerd met zonnepanelen.

De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 125 m², een inhoud van circa 525 m³ en worden compleet opgeleverd met onder andere een vrijstaande garage, openslaande tuindeuren, modern tegelwerk in badkamer en toilet, sanitair van het merk Sphinx en een vaste trap naar de zolder, die standaard is voorzien van een groot dakraam.

 

Bekijk dit project

Emma 15 (half)vrijstaande woningen Korenbloem/Petunia, Brunssum

In Brunssum, op een van de mooiste plekken van Parkstad, ligt nieuwbouwwijk Emma. In Emma is het
goed leven voor iedereen die houdt van mooie architectuur, comfort, rust en ruimte. Hier ontstaat een
wijk die voldoet aan de woonwensen voor mensen van jong tot oud, in een omgeving met parken en
natuurlijk groen.

 In dit fraaie plan kunnen wij u twee woningtypen aanbieden. Type A (Korenbloem) en type D (Petunia).

 

Bekijk dit project

Bouwkavels Kasteeltuinen , Montfort

Aan de rand van Montfort wordt een nieuw woongebied gebouwd genaamd "Aan de Kasteeltuinen." Een jonge woonwijk met een eigen karakter, passend bij de landelijke omgeving, een wijk voor starters, gezinnen en ouderen die in een veilige, kindvriendelijke en omgeving willen wonen. Dit gebied bestaat uit circa 30 woningen: vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen en starterswoningen.

In deze woonwijk beiden wij 8 bouwkavels aan. De kavel is geschikt voor een vrijstaande woning met garage.

Bekijk dit project

5 comfortabele woningen aan de Kloosterstraat, Herkenbosch

vijf vrijstaand-geschakelde comfortabele woningen (levensloopbestendige indelingsvariant mogelijk) in het hart van Herkenbosch.

Bekijk dit project

VERKOCHT: Veldbloem 8 moderne villa's in Nieuw Poelveld Eijsden, Eijsden

Verkocht! 8 moderne villa's aan de Veldbloem in Nieuw Poelveld Eijsden

Bekijk dit project

Vossepark 2.0, Heerlen

Verkoopfase A - 18 eengezinswoningen & 12 patiobungalows

In het nieuwbouwplan Vossepark 2.0 komen in totaal 65 woningen in de verkoop, waarvan in de eerste fase A 18 eengezinswoningen en 12 patiobungalows.

Bekijk dit project

Bosserhofsveld, Maasbracht

De verkoop van de eerste fase is van start gegaan, dit zijn 16 woningen van verschillende woningtypes.

Bekijk dit project

Kanaalboulevard: 8 tweekappers en 1 vrijstaande woning!, Urmond

Bekijk dit project

Heuvelweide Vaesrade, Nuth

In Vaesrade, op de voormalige locatie van het tuincentrum, kunnen wij u momenteel nog diverse kavels aanbieden voor het realiseren van vrijstaande woningen. U kunt hierbij kiezen uit een tweetal modelwoningen van Brummelhuis, of helemaal zelf aan de slag gaan en uw droomwoning neerzetten!

Bekijk dit project

Ambyerveld 10 woningen Mooi Ambyerveld , Maastricht

De woningen in Ambyerveld

De 10 woningen in Mooi Ambyerveld zijn exclusieve, vrijstaande woningen in een ruim opgezette wijk. De nieuwe woningen zijn luxe, ruim en hebben een strakke vormgeving. Ze hebben een complete keuken en zijn energiezuinig. Je auto parkeer je in de aangebouwde garage of op een eigen oprit.

Op deze 10 kavels zijn 6 verschillende villa's ontworpen, woningtype A t/m F. Alle woningen worden opgeleverd met luxe keuken, 2 ingerichte badkamers, en de hagen aan de perceelsgrenzen al voor je geplant. Verder hebben alle woningen 4 slaapkamers en de woningen met een kap nog 2 extra hobbyruimtes op de tweede verdieping. Wil je de plattegrond of afwerking net even anders? Geen probleem. Ook dit is mogelijk. Welk woningtype spreekt jou het meest aan?

Bekijk dit project

De Lingst, 7 bouwkavels, Haelen

7 bouwkavels voor een vrijstaande woningen aan De Lingst in Haelen 

Bekijk dit project

De Lingst, 7 vrijstaande woningen IN VOORBEREIDING, Haelen

7 vrijstaande woningen met garage aan De Lingst in Haelen  IN VOORBEREIDING

Deze mooie 7 vrijstaande woningen op een prima lokatie worden binnenkort te koop aangeboden, dus schrijf je nu alvast in.

Bekijk dit project

De Eijken, Nuth

Woonpark De Eijken is een bijzonder nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op de terreinen van het voormalige sportcomplex Keelkamp. De laatste fase van dit project bestaat uit royale bouwkavels variërend van 486m² tot 1183 m². Wees op tijd, want dit zijn de laatste kavels! Op deze kavels bieden wij tevens in samenwerking met Brummelhuis een drietal typen nieuwbouwwoningen aan. In onderling overleg kunnen deze met u gepersonaliseerd worden naar uw wens.

Bekijk dit project

De Haese, 4 geschakelde woningen type 2 , Geleen

VERKOCHT

 

In het hart van De Haese in Geleen in de Brittanniëlaan komen 8 geschakelde nieuwbouwwoningen, waarvan 4 woningen al zijn gebouwd. Alle woningen hebben een achtertuin op het zuidwesten.

Bekijk dit project

De Haese, geschakelde woning type 1 , Geleen

VERKOCHT

 

In het hart van De Haese in Geleen in de Brittanniëlaan komen 8 geschakelde nieuwbouwwoningen, waarvan 4 woningen al zijn gebouwd. Alle woningen hebben een achtertuin op het zuidwesten.

Bekijk dit project

Haverbannet; 2 Bouwkavels (met bouwplan) aan de rand van Gronsveld, Gronsveld

2 Bouwkavels (met bouwplan) aan de rand van Gronsveld

Bekijk dit project

Kanaalboulevard; 8 hoek- en rijwoningen, Urmond

Nog enkele beschikaar!

In het eerste kwartaal van 2017 zal de verkoop van de woningen starten.

De 8 hoek- en rijwoningen hebben een fraai uitzicht over het Julianakanaal. Een prachtige plek om te wonen! De woningen zijn lekker ruim, hebben een goede indeling en zijn goed afgewerkt. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Bekijk dit project

De Haese - 3 vrije kavels, Geleen

VERKOCHT

Aan de straat de Dordogne in de jonge nieuwbouwwijk De Haese in Geleen liggen 3 bouwkavels waar je jouw vrijstaande droomhuis op kunt laten bouwen. De kavels variëren in oppervlakte van ca. 410 tot 530 m2.

Bekijk dit project

5 vrijstaande woningen Spekholzerheide, Kerkrade

Aan de Pastoor Theelenstraat in Spekholzerheide wordt spoedig een bouwplan gerealiseerd van 5 vrijstaande woningen. De woningen kenmerken zich door hun praktische indeling en de meest moderne energiebesparende maatregelen, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming en PV-panelen waarmee u eigen stroom opwekt. De entree geeft toegang tot de garderobe, een royaal toilet en de grote woonkamer. De woningen beschikken verder o.a. over 3 grote slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! Door het uitgebreide optiepakket kunnen de woningen naar eigen wensen ingericht worden. Zo is er de mogelijkheid van de genoemde dakkapel, een dakvenster, een luifel, extra lichtpunten en het plaatsen van een radiator op de zolder, of een schuifdeur ter plaatse van de woonkamer.

Bekijk dit project

Aldenhof Bouwkavels - Verkocht!!!, Born

Op een prachtige en goed bereikbare locatie liggen deze 9 ruime bouwkavels voor het bouwen van uw luxe droomhuis!

Bekijk dit project

Kanaalboulevard; 6 Vrijstaand geschakelde woningen , Urmond

Bekijk dit project

Ambyerveld 26 bouwkavels, Maastricht

Op een prachtige en goed bereikbare locatie liggen deze 26 ruime bouwkavels voor het bouwen van uw luxe droomhuis!

Nu met 10% KORTING op de verkoopprijs!

Bekijk dit project

Bouwkavels gemeente Kerkrade, Kerkrade

In de gemeente Kerkrade kunnen wij op diverse locaties meerdere bouwkavels aanbieden voor het realiseren van uw droomhuis!

De kavels zijn verspreid over 3 locaties en variëren in grootte van 397 m2 tot 1338 m2.

Bekijk dit project

Park Hoogveld Bouwkavels, Heerlen

Riante bouwkavels op Park Hoogveld van 502-1440 m²!

Voor meer informatie neemt u contact op met Jos Toussaint of Michel van Dinther van Damen Makelaardij in Heerlen.

Bekijk dit project

Emma bouwkavels, Brunssum

Op het Emma terrein in Brunssum kunnen wij u diverse bouwkavels aanbieden. U kunt hier zelf uw droomwoning op realiseren of een woning van Brummelhuis laten realiseren.

Bekijk dit project

7 vrije kavels in OolderVeste, Herten

Nog 2 kavels te koop!

In het westelijk deel van OolderVeste, aan de fraaie straten Lamersgriend en Obersgriend komen in september 7 bouwkavels te koop. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van een vrijstaande villa die naar eigen wens ontworpen kan worden. De kavels variëren in grootte van circa 885 tot circa 1185 m2. De verkoopprijs van een kavel begint bij € 265.000. De architectuurstijl van de woning die erop gebouwd mag worden is zeer uiteenlopend.
Zelf bouwen of laten bouwen? Helemaal zelf bouwen of liever samen met een door verkoper uitgekozen partij ? Beide opties hebben zo hun voordelen. Er zijn voor deze kavels 3 vrijstaande villa's uitgewerkt, bekijk de voorbeeldwoningen hieronder. De verkoopprijs van een woning én kavel is vanaf € 590.000. Wilt u het huis groter? Meer slaapkamers? Een andere indeling? Of een heel ander huis? Maak uw wensen kenbaar en  zo ontwerpt en bouwt u uw droomhuis. 

Bekijk dit project

Litscherveld, Heerlen

In een jonge woonwijk op het Litscherveld zullen 8 vrijstaand geschakelde woonhuizen gerealiseerd worden, waarvan wij er u nu 4 mogen aanbieden. U koopt één van deze fraaie woningen met garage, 3 slaapkamers en tuin al vanaf € 199.000,- vrij op naam. Verwachte oplevering begin 2018.

Bekijk dit project

Residentie Belvedere, Lanaken

Residentie Belvedere is een nieuw woonproject in Veldwezelt, gelegen op de hoek van de Kiezelweg en de Kleine Omstraat. Het schilderachtige Veldwezelt is een deelgemeente van de gemeente Lanaken. Het nieuwbouwproject omvat 10 luxueuze appartementen met een eigen karakter. De oppervlakten variëren tussen 85 m² en 120 m².

Bekijk dit project

Wolfsberg, Herten

De laatste!

Het nieuwbouwplan Wolfsberg is gelegen aan de rand van de kern Merum. Dit betekent landelijk wonen aan de rand van de stad Roermond. Hier kunt u genieten van de natuur en de Maasplassen en woont u toch in de nabijheid van het centrum van Roermond. Binnen 5 minuten bent u in hartje stad. Maar door de gunstige ligging ten opzichte van de oprit van de A73 zijn ook Venlo, Heerlen en Maastricht snel bereikbaar. Verder biedt het plan een bijzondere diversiteit, er zijn maar liefst meer dan 10 verschillende woningtypes, zowel halfvrijstaand als vrijstaand.

Bekijk dit project

Overheek, Klimmen

Aan de noordkant van het dorp Klimmen ligt de wijk Overheek en hier kunnen wij diverse bouwkavels aanbieden.

Bekijk dit project

Groene Boord, Bocholtz

Op een schitterende locatie in de gemeente Simpelveld aan de Groene Boord in Bocholtz, ontwikkelt Jansen de Jong Projectontwikkeling een nieuw plan met een gevarieerd aanbod aan aantrekkelijke woningen.

Bekijk dit project