Bekijk hier ook onze overige panden

Montzener Strasse 12, Lontzen
€ 1.490.000 k.k.

Aan de rand van Aachen, bevindt zich een prestigieuse villa lees verder...

Deze woning wordt aangeboden door het Belgisch makelaarskantoor Nyssen S.A.

Lontzen Montzener Straße, 12 : uit het zicht, afgelegen ten opzichte van de straat, in een verrassende rustgevende omgeving, genietend van een adembenemend uitzicht vanaf de golf van Henri-Chapelle tot aan het bos aan de rand van Aachen, bevindt zich een prestigieuse villa voorzien van alle comfort met goed ingedeeld, eigen park om ten volle van de zon te kunnen genieten.

Volledig omsloten villa, op een grondstuk van 1,9 Ha met zijn imposante ingang, met ook een toegang aan de achterzijde die tot een bijgebouw leidt (100 m2 grondoppervlakte over 2 niveaus) die beschikt over een garage, een ruimte met sanitair, een aparte verwarmingsruimte en een polyvalente ruimte op de bovenverdieping.

Vanaf het moment dat u de voordeur van het huis voorbij bent, komt u in de zeer lichte en aangename ruimtes met onder meer, een badkamer, 3 slaapkamers, een bureau met zijdelingse ingang, een keuken met toegang tot het terras aan de achterzijde, een grote woonkamer met parket en houtkachel alsook een wellness of rustruimte met verwarmd, overdekt zwembad met sanitaire ruimtes, een sauna en een infraroodcabine.

Stevig gebouwd en altijd goed onderhouden, biedt dit landgoed erg veel bijkomende potentie mede dankzij zijn grote uitbouwbare zolder en dubbele garage. De laterale ingang bied mogelijkheden voor een zelfstandige, een bureau of vrij beroep net als het grondstuk.

Bent u liefhebber van veel ruimte, rust en een uniek pand, dan bent u nu aan zet !
Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
Te koop
Adres
Montzener Strasse 12
4710 Lontzen
België
Vraagprijs
€ 1.490.000 k.k.
Categorie
Woning type
Woning soort
Kantoor
Damen Maastricht
Ambyerstraat Noord 72
6225 EG, Maastricht
043-3479090
info@damen-og.nl
ObjectID
4169 / 1000809RS52Z012S
* Verplichte velden