Klant beoordelingen

Aangezien wij altijd streven naar perfecte dienstverlening peilen wij na afloop van een opdracht bij onze opdrachtgevers de tevredenheid over ons kantoor en onze diensten. Op deze manier kunnen we onze dienstverlening constant blijven verbeteren en bijstellen.

Want voor ons is de klant koning!

Ook op Funda kun je klantenreviews nalezen over onze filialen in Heerlen, Maastricht en Roermond of natuurlijk zelf een review schrijven. Wij waarderen alle feedback enorm.

Maakte gebruik van: Hypotheken
Na een drukke periode van verbouwen is het eindelijk zo ver dat we bijna kunnen verhuizen. Dit betekent dat ik onze hypotheekadviseur Angelique namens ons graag zou willen bedanken voor alles wat zij voor ons gedaan heeft en de manier waarop ze dit deed.

De hoge mate van professionaliteit gecombineerd met een leuke persoonlijkheid heeft ervoor gezorgd dat wij ons zeer op ons gemak en thuis hebben gevoeld bij jou en Damen Makelaardij !!
We hebben zelden ( lees nooit ) een adviseur ontmoet die in haar eigen vakantie beschikbaar is voor ons en vanuit daar zelfs de zaken regelt.
Via deze weg zouden wij dan ook graag dank je wel willen zeggen en jou voor alle moeite en inzet.
Bedankt voor alles en je bent Topper !!
Groeten Roy en Kirsten

Verkocht
100080910TUZ0191XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken
Op basis van goede ervaringen van vrienden met Makelaardij Damen te Heerlen, hebben wij hen ingeschakeld voor het afsluiten van een hypotheek en bemiddeling. Wij zijn op een zeer prettige en deskundige wijze begeleid door Jos Toussaint. Hij heeft veel geduld opgebracht.

Ook het hypotheekadvies is op een zeer deskundige en prettige wijze verzorgd door Bjorn Freije en Angelique Goossens. Langs deze weg nogmaals allen bedankt voor de voortreffelijke dienstverlening! Wij zullen Damen Makelaardij zeker aan vrienden en kennissen aanbevelen.

Verkocht
10008092TPKN0192XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken
Ook wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Damen makelaardij. Met name de heren Raymond Thijssens en Albert Postma willen we danken voor hun inzet bij de verkoop van ons oude huis en het financieel advies voor de aankoop van ons nieuwe huis.

Vakkundig werden wij geloodst door een voor ons onbekend terrein. Alles verliep open, eerlijk, duidelijk, correct, op basis van vertrouwen, en men nam de tijd om zaken eventueel opnieuw uit te leggen en te overleggen. Gedreven en met een persoonlijke benadering; gewoon dienstverlening op maat !
Allen bedankt.

Maakte gebruik van: Hypotheken
Via familieleden werden mijn man en ik getipt om financieel adviseur Albert Postma in te schakelen omtrent de afsluiting van onze hypotheek. Al bij het eerste oriëntatiegesprek nam hij de tijd om alles omtrent financiering, hypotheek enz. op een duidelijke en deskundige manier uit te leggen. Gedurende het hele proces hebben we de dienstverlening als zijnde degelijk, vakkundig en transparant ervaren.

Daar wij zelf nog redelijk onbekend waren met het afsluiten van een hypotheek kwamen er vele vragen vanuit onze kant. Stap voor stap kwam er meer duidelijkheid en er werd ook de tijd genomen om antwoorden te geven op onze vragen.
Kortom, wij zijn zeer tevreden en kunnen de dienstverlening van Damen zeker aanraden!

10008096SDPO0192XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken
Graag wil ik mededelen dat de dienstverlening door zowel de makelaardij alsook de financiële hypothecaire dienstverlening ondanks een behoorlijke tijdsdruk naar zeer grote tevredenheid heeft plaatsgevonden. Zonder de medewerking en kordaat optreden van jullie gehele kantoor had, denk ik, de transactie niet op gewenste datum kunnen plaatsvinden. Er is altijd op basis van vertrouwen en goede voorlichting gewerkt. Namens alle betrokkenen wil ik iedereen werkzaam bij jullie dan ook danken. A job well done
Verkocht
10008090RUX50194XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken
Heel tevreden over deze makelaar. Door vakkundig advies hebben wij ( mede dankzij kirsten ) ons huis binnen 4 weken verkocht. Ook ons nieuwe huis hebben we gekocht via damen makelaardij. Tevens gebruik gemaakt van de hypotheek service. Hier zijn we vakkundig en heel duidelijk geholpen door dennis van pey. Zelfs tijdens zijn vakantie goed geholpen door zijn collega`s die van alles op de hoogte waren. Top !!!! Zeker het aanraden waard.
Verkocht
1000807RASY10106XL
Maakte gebruik van: Hypotheken, Verzekeringen
Dear all, concerning the services from Damen in order to set up my mortgage for the new house, I am very happy with all support given and the final results. Very professional people and always available to answer our questions. Thank you very much Damen team!
1000808NSXF2013ZXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Na diverse makelaars gehad te hebben zonder resultaat, besloten wij Damen Makelaardij in te schakelen. Vanaf het eerste moment hebben wij een zeer goed contact gehad met zowel Mevr. R. Schrijvers als ook met dhr. K. Aarts. Zij hebben ons erg goed en duidelijk door t hele traject begeleid. Ook hebben zij er alles aan gedaan om zoveel mogelijk kijkers voor onze woning te krijgen. Steeds een positieve benadering naar ons als ook naar potentiële kopers.

De verkoop en afhandeling daarna is prima geregeld. Wij bedanken al het personeel voor de vriendelijke en adequate behandeling bij de verkoop van onze woning!!!

Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij mensen om ons heen.

M.v.g. Fam. Conjaerts 

Verkocht
10008092D4NI0195XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Professionaliteit, enthousiasme en vertrouwen, dat zijn termen die meteen bij de eerste kennismaking met Kenneth Kruse van Damen Makelaardij bij mij opkwamen. Ik heb de verkoop van mijn huis dan ook met een gerust hart aan hem overgelaten, en geen seconde spijt gehad!

Hij heeft zich vakkundig en met verve van zijn taak gekweten, en binnen no time mijn huis verkocht. Ook de samenwerking met Oscar Riemersma verliep zeer prettig. En eveneens veel dank aan Bjorn Freije voor de financiële advisering en het meedenken.
Ik kan Damen Makelaardij van harte aanbevelen!

Maakte gebruik van: Hypotheken
Voor de aankoop van mijn 1ste woning contact gehad met Damen-hypotheken voor het verzorgen van de financiering. Samen met dhr. Albert Postma werden de mogelijkheden bekeken, keuzes gemaakt en afspraken nagekomen. Zodra de nood aan de man was werd er ook meegedacht buiten de "kaders" van de hypotheek. Top service en Bedankt voor alles!
Verkocht
1000808G6PQF0134XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken, Verzekeringen
Kenneth Kruse hadden we getroffen bij een bezichtiging voor een mogelijke aankoop van een nieuwe woning. Hij vroeg of hij vrijblijvend mocht kijken naar de woning die wij wilde gaan verkopen. De klik was goed en binnen 1 week onze oude woning verkocht. Een nieuwe woning gekocht via Damen. De Hypotheek werd correct afgehandeld en ben er zeer tevreden over, zou het zo weer over doen. Bedankt aan alle medewerkers van Damen!
Verkocht
1000808LHYLW0133XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, , Verzekeringen
Ik ben heel tevreden over Damen makelaardij. Het ging over de verkoop van een woning in de hogere prijsklasse, waarin heel veel graniet gebruikt was op de vloeren en wanden. Geen gemakkelijke klus, toch werd mijn woning binnen korte termijn verkocht.


Deskundigheid, kwaliteit, perfectie, afspraken nakomen, directe terugkoppeling na bezichtiging en bereikbaar staan bij Damen makelaardij heel hoog in het vaandel. De woning van mijn ouders is enkele jaren geleden ook via Damen makelaardij verkocht en ook hier was sprake van perfectie.
De makelaar bij mijn woning was met name Richard Creemers en als tweede aanspreekpunt Oscar Riemersma. Met beide makelaars liep het hele traject op rolletjes. Dank je wel hiervoor Richard en Oscar. Ik kan een ieder dan ook Damen makelaardij aanbevelen.

Verkocht
1000808UN6OE008XXL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken
Meer dan tevreden over Damen makelaardij! Met name de makelaar Jos Toussaint en de financieel adviseurs Angelique Goossens en Björn Freije. Met al mijn ervaring met makelaars, steekt Damen Makelaardij er met kop en schouders bovenuit! Je kunt alle dagen en zelfs in het weekend bellen met vragen, zij staan je altijd te woord, met name Jos Toussaint. Bij deze veel dank voor de bijzonder prettige manier van werken! Superblij met mijn prachtige appartement! Ik zou Damen Makelaardij altijd aanraden!
Maakte gebruik van: Hypotheken, Verzekeringen
Wij zijn heel tevreden over Damen Makelaardij. Voor de aankoop van onze woning zijn wij door kennissen doorverwezen naar Damen makelaardij voor een passend hypotheek advies. Dhr. Albert Postma was onze hypotheek adviseur. Wij zouden iedereen kunnen aanraden om naar Damen te gaan voor hypotheek advies. Alles werd tot in de puntjes geregeld en uitgezocht, we konden altijd een afspraak inplannen waar nodig en de communicatie verliep heel soepel. We willen hierbij dhr. Postma dan ook bedanken voor zijn deskundige advies.
Verkocht
1000808RRRDB0191XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Onze dank inzake verkoop woning. Geweldige service van een goed team ( o.a. Jos Toussaint en Kenny) inzake terugkoppeling, nakoming afspraken etc. Zeer aanbevelingswaardig als makelaar!

Onze dank inzake verkoop woning. Geweldige service van een goed team ( o.a. Jos Toussaint en Kenny) inzake terugkoppeling, nakoming afspraken etc. Zeer aanbevelingswaardig als makelaar!

Verkocht
1000807YSVUG013ZXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Wij zijn hartstikke tevreden over Damen makelaardij Heerlen. Kenny Aretz heeft ontzettend zijn best gedaan. En was gelukkig vrij snel verkocht!!!. De bereikbaarheid is ook super. M.v.g. fam Bakker, Heerlen
Verkocht
1000808UJYG80144XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Hoi Roos, Lianne en ik willen je hartelijk bedanken voor de goede zorgen en het netjes afhandelen van de verkoop van de Zandstraat. De kleine extra's (zo als het flesje wijn en het doosje waar wij het koopcontract in konden doen) stellen wij zeer op prijs! We hebben vandaag al flink geklust in het nieuwe huisje:) Groetjes, Lianne & Caspar
Verkocht
1000808SCDGR0192XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Top makelaars kantoor!!! 1x huis verkocht in 1.5 week tijd!! helaas tegenpartij kreeg financiering niet rond!! 2e keer verkocht gewoon weer in 1.5 week verkocht!!! Raymond toppie en bedankt!!
1000807USJXJ013ZXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Super geholpen door Mark van den Bongard zeer betrouwbaar en goede kennis van zaken.
Verkocht
1000808NC20X0133XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar Richard Creemers. We hebben meerdere makelaars...

 ...laten komen en Damen Makelaardij was de enige makelaar die ons geadviseerd heeft om een hogere verkoopprijs te handhaven. Hierin zijn we goed geadviseerd en dit bleek een succesformule. Ook de algehele presentatie en foto’s hebben hier zeker aan bijgedragen. Richard staat als makelaar altijd voor je klaar bij vragen. Het is prettig met hem samen te werken waarbij communicatie, eerlijkheid en meedenken centraal staan. Niks was teveel moeite. Bedankt hiervoor!

Verkocht
1000808MN7V40107XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken, Verzekeringen
Voor ons is Damen Makelaars een echte aanrader. Van begin tot eind wordt je duidelijk en goed begeleidt in aan- en verkoop van je (nieuwe) huis. Ook op kantoor in Maastricht altijd een nette en vriendelijke ontvangst door eigenlijk iedereen die hier werkt. Speciale lofbetuiging voor dhr. A. Postma (hyp.adviseur) voor alle genomen moeite, duidelijke uitleg etc. en dhr. R.Creemers (makelaar)voor de goede begeleiding en adviezen.
Verkocht
1000808V7IHU0107XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken, Verzekeringen
Wij zijn super tevreden over Damen makelaardij.


Onze Makelaar Richard Creemers en vooral Hypotheek Adviseur Albert Postma die ons zo goed geholpen heeft om onze hypotheek rond te krijgen in een woord geweldig zonder jou was het ons niet gelukt.
Wij zullen onze vrienden en bekenden zeker aanraden met Damen makelaardij in zee te gaan .
Trouwens 2 vrienden hebben al contact opgenomen en zijn heel erg enthousiast.
Nogmaals Albert Bedankt.
Groetjes mel en Leny
.

Verkocht
1000808O44X00144XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Wij zijn heel tevreden over Damen makelaardij. Onze makelaar Roos Schrijvers gaf die persoonlijke touch aan onze contactmomenten waar wij naar op zoek waren. Roos was enthousiast over de woning en dat gaf ons aan fijn gevoel. Binnen 11 dagen was onze woning verkocht. Alle contactmomenten zijn prima verlopen. Een makelaar met een goede en snelle service!
Verkocht
1000808HJ86P013ZXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Hallo Roos, Het is alweer eventjes geleden, maar we wilden je toch nog even persoonlijk bedanken voor je begeleiding bij de verkoop van ons huis aan de Montgomerystraat 5.

 We hebben het als zeer prettig ervaren. Het voelde heel vertrouwd om met jou samen te werken. Zonder jouw inzet en betrokkenheid was het ons nooit gelukt, We waren heel erg blij met je.
Het is dan ook allemaal heel snel gegaan in onze beleving.
Demi en Roy zijn meteen dezelfde week ingetrokken en hebben het helemaal naar hun zin.
Inmiddels zitten wij heel fijn en prettig gesetteld in ons nieuwe (huur)huis en hebben we begrepen dat we vanaf komende week kunnen inschrijven voor een woning op Hoogveld. Dus alles komt “op zijn pootjes” terecht.

We vonden het jammer dat we je niet meer gezien hebben bij de sleuteloverdracht, maar je was lekker even op vakantie en dat is ook nodig om goed te kunnen blijven functioneren!

Nogmaals hartelijk bedankt en wie weet tot ziens.

Groetjes,
Roy en Domenique van der Heijden

Verkocht
1000807TRGAD014AXL
Mark van den Bongaerd heeft ons huis recent verkocht, met zijn kundigheid ons bijstaan en professionele hulp waren wij erg blij. Jullie zijn een topteam, namens ons nogmaals onze hartelijk dank.
Verkocht
1000808MKTW20191XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Door een top-presentatie en mooie foto's is onze woning binnen 36 uur verkocht! Dat kan niet beter natuurlijk! Jos, Gerlach en de rest van kantoor Heerlen, bedankt
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken, Verzekeringen
Het huis moest verkocht worden. Damen heeft mij hierin uitstekend begeleid.

Toen ik de aankoop van een ander huis wilde doen heb ik contact gezocht met Damen. Zij hebben mij uitstekend begeleid in de aankoop van ons nieuwe pand. De persoonlijke aanpak en getailleerde vragen en documentatie bevielen ons zo goed dat wij besloten om ook onze verzekeringen bij Damen onder te brengen.

Verkocht
100080847BVL010BXL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken, Verzekeringen
Wij zijn bij Damen Maastricht gekomen na het zien van nieuwbouw woningen. Hier bij zijn wij super geholpen en geïnformeerd door mevr. Frissen die ons alles wist te vertellen over de plannen van dit project. Wij waren dan ook enthousiast na afloop van dit gesprek en werden we geheel vrijblijvend gevraagd, voor een financieel adviesgesprek. Hier werd ons alles zeer duidelijk uitgelegd door dhr. Postma hij heeft ons dan ook uitstekende begeleid met het gehele traject van de hypotheek en verzekeringen!Kort samengevat: wij zijn zeer tevreden over Damen Maastricht, en zullen dit zeker verder vertellen!

Verkocht
1000808IRDSB0133XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Damen Maastricht steekt met kop en schouder boven de rest uit. Dit blijkt bijvoorbeeld al uit hun site, met zeer professionele foto's en een duidelijke indeling, zodat je snel weet waar je wat kunt vinden. Deze professionaliteit blijkt ook in de praktijk. Van de baliemedewerkers/ secretaresse tot aan de makelaar zelf en de fotograaf, allemaal vakmensen. Aan de telefoon wordt je vriendelijk geholpen en je vragen worden binnen afzienbare tijd beantwoord Tevens is het dan ook prettig voor de koper/ verkoper als je weet dat er een vakkundig team je met raad en daad bijstaat. Kortom : Chapeau !!
Verkocht
1000808HXT40018ZXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Goede informatie, ze weten waar ze over praten . Nemen de moeite om tijd voor je te nemen en geven een eerlijk advies! Duidelijke communicatie, koppelen alles terug en overleggen! Bereiken een goed resultaat door de media op een moderne wijze te gebruiken, geweldige fotografie, geweldige persoonlijke begeleiding! Kenneth Kruse van Damen makelaardij bedankt.
Verkocht
1000808HXT40018ZXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Goede informatie, ze weten waar ze over praten . Nemen de moeite om tijd voor je te nemen en geven een eerlijk advies! Duidelijke communicatie, koppelen alles terug en overleggen!

 Bereiken een goed resultaat door de media op een moderne wijze te gebruiken, geweldige fotografie, geweldige persoonlijke begeleiding!
Kenneth Kruse van Damen maakelaardij bedankt.

Verkocht
1000808FQ9EZ018SXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Damen makelaars heeft ons huis op een professionele wijze snel verkocht. Ook werd er continue goed gecommuniceerd tijdens het verkoop proces. Ik kan iedereen aanraden met Damen makelaars in zee te gaan bij de verkoop van je huis.
Maakte gebruik van: Hypotheken
keurig geholpen door dhr postma met het verzorgen van een hypotheek voor ons nieuwe huis.

makkelijk bereikbaar voor afspraken op kantoor en via telefoon en mail. goed voorbereid op de gesprekken en daarna onderbouwd advies. we zijn zeer tevreden.

Maakte gebruik van: Hypotheken
Afgelopen maanden veelvuldig contact gehad met de heer Postma voor het afsluiten van mijn hypotheek. De deskundigheid, klantcontact (mail/telefonisch en persoonlijk) en het financiële advies aspecten waar ik uitermate tevreden over ben hoe dit door de heer Postma is ingevuld.
Verkocht
1000808E2UXM015VXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
'Wij hebben meerdere makelaars gesproken voordat we ons huis te koop gingen zetten. Na ons eerste contact met Jos Toussaint wisten wij direct dat we voor Damen zouden kiezen.

Open, direct, vriendelijk en ervaren.
De verkoop verliep als uit een boekje. Goede presentatie en professioneel opgezet.
Er was veel animo voor ons huis dus organiseerde Jos een open huis. Die middag is ons huis direct verkocht.
Binnen 4 weken was de verkoop helemaal rond en zat de ‘verkocht’ sticker op het bord in de voortuin.
We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen. Jos, hartstikke bedankt!’
Robbert en Loes, Heerlen'

1000807OVIFZ018XXL
Maakte gebruik van: Hypotheken
De financieel deskundige Dennis van Peij heeft voor ons de perfekt passende hypotheek gevonden. Wij zijn zeer tevreden met de deskundigheid, gedrevenheid en persoonlijke benadering. De droom en hartewens van een eigen huis is mede door Damen en de inzet van Dennis van Peij werkelijkheid geworden. Hiervoor onze grote dank.
Verhuurd
100080876Y3G004PXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Ik ben uiterst tevreden over makelaar Hellen van Den Bergh.Ze heeft kennis van zaken, is gedreven,en luistert naar de wensen van haar klant. Ze werkt zeer nauwkeurig en efficient.
Verkocht
1000807SC84T014NXL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken
Wij zijn bijzonder tevreden over de aanpak van zowel dhr. Frans Janssen (makelaardij) als dhr. Albert Postma (hypotheken). De inzet en persoonlijke benadering hebben we zeer gewaardeerd.

Wij zijn bijzonder tevreden over de aanpak van zowel dhr. Frans Janssen (makelaardij) als dhr. Albert Postma (hypotheken).
De inzet en persoonlijke benadering hebben we zeer gewaardeerd.

Verkocht
1000807QJ2DJ0107XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Goede communicatie--Duidelijk in aanpak--zeer goede website--makelaars zijn zeer actief
Verkocht
1000807MB0ZN014NXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
De contacten met Frans Janssen waren heel goed We zijn goed op de hoogte gehouden van wat er speelde.
Verkocht
1000807Q8B0N0107XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Fantastisch!!!!!! in een paar maanden tijd verkocht dankzij Dhr Richard Creemers. Hij heeft ontzettend veel tijd genomen elke keer als er iemand kwam kijken, niets was teveel hij heeft hier erg veel moeite

voor gedaan en wij zijn hem daar erg dankbaar voor.
Chapeau, een aanrader voor iedereen die zijn woning wil verkopen.

Verkocht
1000807VM6P70107XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Ondanks het geruime aanbod in het complex was ons appartement binnen 3,5 week verkocht voor een gunstige prijs.

 De foto's en de presentatie van de woning op Funda hebben zeker hieraan bijgedragen. Niet alleen Damen makelaardij maar ook onze makelaar Richard Creemers zou ik iedereen aanbevelen. We hebben heel prettig met hem samen gewerkt, hij is eerlijk en duidelijk in zijn communicatie, meedenkend en behulpzaam.

verkocht onder
voorbehoud
1000807YLSTZ014NXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
De makelaar is deskundig en gaf goede adviezen. Ook zeer goed contact onderling. Zeker een aanbeveling voor andere verkopers.
Maakte gebruik van: Makelaardij
Wij hebben via Damen makelaardij onze nieuwbouwwoning gekocht. Ondanks het feit dat Damen in deze situatie in dienst van de aannemer als verkoopmakelaar werkt, zijn wij als kopers zeer tevreden. Wij voelden ons door Daniëlle Cuijpers begrepen en gewaardeerd

Er werd snel op vragen gereageerd (zelfs in de avond- en weekenduren), meegedacht en er werden goede adviezen gegeven. Ondanks de tijdsdruk vanwege de snelle start van de bouw, werden wij niet onder druk gezet. Daniëlle nogmaals bedankt!

Verkocht
1000807EYGDY010BXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Zeer deskundige begeleiding door het hele team. Chapeau! Zou in de toekomst weer voor Damen kiezen als zij hun devies kunnen waar maken: "groot worden, door klein te blijven" Willem Zeegers
Verhuurd
1000807RTC1R0045XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Via vrienden kwamen we bij Damen makelaardij terecht waar Danielle Cuijpers ons geholpen heeft. We hebben Danielle als zeer deskundig ervaren en prettig in de omgang een ze verdient een dikke schouderklop van ons.
Verkocht
10008075QJIC0108XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Via via kwamen we bij Damen terecht. WIj zijn als klant zeer tevreden over Damen makelaardij en de makelaar Richard Creemers. We zouden in de toekomst zeker weer voor Damen kiezen.
1000807FGP3E013XXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Binnen zes maanden heeft Fred ons huis in deze moeilijke economische tijd verkocht! Voor ons is Fred de makelaar van het jaar! Wij geven hem een 10 met een griffel!
Verkocht
1000807JH4AL024AXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Fred is eerlijk en realistisch en we vinden zijn manier van werken prettig, met name ook dat Damen als een team functioneert en ook werkt en overlegt. Fred krijgt een 10 als cijfer.
Verkocht
1000807IG0FK0103XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Onze ervaringen met dhr Tholen van makelaar Damen zijn top. Eerlijk advies , iedere afspraak nagekomen , iedere keer duidelijk overleg. Prima afhandeling .
verkocht onder
voorbehoud
1000807H5NMW0144XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Dhr. Frans Janssen heeft op deskundige en onderbouwde wijze mijn huis getaxeerd. Mooie foto's werden bij Funda geplaatst. Zowel dhr. Janssen als alle andere medewerkers van Damen Makelaardij kwamen altijd hun afspraken na en ik werd na iedere bezichtiging op de hoogte gehouden. Ik kan Damen makelaardij iedereen van harte aanbevelen!
Verkocht
1000807EFWBZ0145XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar ze stond bij vragen altijd voor ons klaar, wij hebben heel veel steun aan haar gehad, heeft ons bijgestaan tot alles geregeld was een dikke pluim voor haar. Groeten en dank .Fam. Janssen.
Verkocht
10008070RE4J0245XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Na een negatieve ervaring(vooral qua service en begeleiding) met een andere makelaar overgestapt naar Damen. Toen werd pas echt duidelijk hoe het kon!!Op advies gebied maar zeker qua service en begeleiding. Je werd steeds van hun uit op de hoogte gehouden en niet zoals bij de vorige makelaar dat het initiatief steeds van ons af moest komen. Kortom voor deze makelaar en vooral de persoon(Danielle Cuijpers) alleen maar lof en zeker aan te bevelen voor huidige of toekomstige woningverkopers. Een dikke 10!!!!!
Verkocht
10008078Z62L014PXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Ik had de woning via Damen makelaardij gekocht. Ze hebben mij een geweldige service gegeven. Dit was ook de reden dat ik hun de opdracht tot verhuur heb gegeven. De service en inzet is gewoon heel erg goed! We hebben een goede huurder gevonden en alles werd door hun perfect in orde gebracht.
Maakte gebruik van: Makelaardij
Als onafhankelijk taxateur/aankoopmakelaar heb ik voor mijn klant zaken gedaan met dhr. Fred Zinken en mw. Roos Schrijvers van Damen makelaardij. Deze mensen kan ik u echt aanbevelen, zij werken met trots en alle inzet binnen het verkoopteam. Mede door hen heb ik 'mijn' zaak op een professionele wijze kunnen uitvoeren.
Verkocht
10008075L3DI0107XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken
Uit positieve ervaringen uit het verleden zijn we weer naar Damen makelaardij gegaan. We zijn goed geholpen en zeer tevreden over het verloop.Zowel makelaardij als hypotheken. Het persoonlijk contact met de makelaar en adviseur was goed. Wij geven een 8.
Verkocht
1000807EY3QP0203XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Damen Makelaardij gaat zeer professioneel en gestructureerd te werk. Zij hebben ervoor gezorgd dat ons huis in deze tijd binnen 2 weken verkocht was voor een mooie prijs. Noël Tholen bedankt! Cijfer: 10
Verkocht
1000807FTNQP0104XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Samen werking prima met het kantoor Damen en vooral met de makelaarster Sharron Jansen. Kantoor Damen raad ik de verkopers aan. Binnen 5 weken verkocht ! Ik geef voor alle facetten een 8!
Verkocht
10008070YM1Z0104XL
Maakte gebruik van: Makelaardij, Hypotheken, Verzekeringen
Heeft gebruik gemaakt van verkoop en aankoop begeleiding. Via Leon Hofman terecht gekomen bij Damen makelaardij. Frans Janssen heeft mij duidelijk en correct geholpen, neemt de tijd en heeft kennis van zaken. Ook zeer positief over Bram (verzekeringen) en Dennis m.b.t. hypotheken. Alle heren hebben kennis van zaken en zijn erg toegankelijk. Krijgt een 8!
Verkocht
1000807A2HR50102XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Via een artikel in de nummer 1 heb ik gekozen voor Damen Makelaardij. Huub Driessen heeft ons heel goed geholpen. Zeer daadkrachtig en deskundig. Krijgt een 9 van ons. Met name zijn aanpak is buitengewoon.
Verkocht
1000801NAM5HRY02XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Via kennissen ben ik bij Fred Zinken terecht gekomen, een ervaren makelaar van Bonnema/Damen, we zijn zeer tevreden over de manier van aanpak en geven Fred een 8. Zouden in de toekomst ook weer voor Fred kiezen.
Maakte gebruik van: Makelaardij, , Verzekeringen
Wij hebben gebruik gemaakt van het verkooptraject en het aankooptraject hetgeen voor een zeer succesvolle transactie gezorgd. Jos Toussaint heeft een zeer professionele aanpak heeft ons goed geadviseerd en met raad en daad bijgestaan. We geven een 10 voor bereikbaarheid, meedenken, creatitiviteit,aanpak, communicatie, en persoonlijke benadering! Jos bedankt!
Verkocht
1000806IE18N0103XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Makelaar was altijd goed bereikbaar, stond altijd voor ons klaar als er vragen waren. Zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Zouden deze makelaar zeker aanraden.
Verkocht
1000806ZU3RP0104XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Kwam afspraken goed na en was altijd goed bereikbaar (zelfs 's avonds en in de weekenden). Flexibel dus en ook sterk genoeg onderhandeld. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie
Verkocht
1000806IE18N0103XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
De makelaar had al eerder ons oudershuis verkocht en nu dus ons huis. Hij deed zijn uiterste best en was goed bereikbaar. Wij geven de makelaar een 9 en zijn zeer enthousiast.
Verkocht
1000807BCXNG0203XL
Maakte gebruik van: Makelaardij
Aangezien ik niet tevreden was over mijn makelaar ben ik overgestapt naar Damen! Met positief resultaat. Noël kwam zijn afspraken correct na en krijgt van ons een 8. Ik zou in de toekomst zeker weer voor Damen kiezen.
Verkocht
100080726U30013ZXL
Maakte gebruik van: Makelaardij
De makelaar krijgt een 8,5. Ik ben via kennisen bij Damen terecht gekomen en ben positief over het resultaat. De makelaar was goed bereikbaar en deskundig. Uitstekend!