Hypotheekadvies

 

Een droomhuis dat werkelijkheid wordt!

Je hebt je droomhuis gevonden! Nu wil je maar één ding weten; is deze woning voor jou haalbaar? Damen helpt je graag deze vraag te beantwoorden.

 

Onafhankelijk en objectief hypotheekadvies

Samen met jou kijkt één van de hypotheekadviseurs van Damen welke hypotheek bij jouw persoonlijke situatie past. Een hypotheek afsluiten is immers geen kleinigheid. Het is een financiële verplichting die je voor een lange tijd aangaat. Een verplichting die nu, maar ook straks bij jouw inkomsten en leefstijl moet passen. Belangrijk genoeg dus om daar heel zorgvuldig mee om te gaan!

Tijdens een adviesgesprek bespreken we je toekomstplannen zodat de verplichtingen die jij aangaat hierbij aansluiten. In heldere, begrijpelijke taal legt onze hypotheekadviseur je uit wat de mogelijkheden zijn. Jouw wensen staan hierbij centraal. Wij zijn niet aan een bepaalde hypotheekverstrekker gebonden en kunnen je dus een onafhankelijk en objectief advies geven. Onze insteek hierbij is dat jij straks zorgeloos van jouw droomhuis kunt genieten!

Lees hier het artikel waarin hypotheekadviseur Albert uitlegt hoe het in de praktijk in zijn werk gaat.

 

  

Kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek

Onze ervaren financieel adviseurs helpen je graag bij de keuze voor een passende hypotheek. Maak een afspraak voor een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek.   

                   

  Maak een afspraak. klik hier

 

Begrippenlijst

Van a tot z een korte uitleg over alles wat je wil weten met betrekking tot hypotheken. Download hier de begrippenlijst hypotheken.