Bekijk hier ook onze overige panden

Vossepark 5 Patiowoningen , Heerlen
€ 217.500 von

Vrijdag 19 januari open huis van 16:00 tot 17:00

5 fraaie en ruime patiowoningen in de nieuwbouwwijk Vossepark te Heerlen lees verder...

5 PATIOWONINGEN VOSSEPARK

In de nieuwbouwwijk Vossepark te Heerlen kunnen wij u momenteel 5 patiowoningen aanbieden met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, fraaie patio en diverse opties. De woningen zijn maarliefst 150m2 groot, veel leefruimte voor een prima prijs dus!

Op de groene grens van het Heerlense centrum en de buitenwijken is Plan Vossepark gerealiseerd. Dit omvat uiteenlopende woningen voor onderscheiden doelgroepen: van starters, jonge families, volwassen gezinnen tot en met senioren. In grondgebonden woningen, blokwoningen, patiobungalows, vrijstaande woningen en appartementen. Met toepasselijke architectuur, die expliciet is afgestemd op de natuurlijke omgeving. Vandaar dat Vossepark een zeer aangename woon- en leefwijk aan de rand van het centrum voor jong en oud is geworden.

Deze prachtige stijlvolle patiowoningen liggen aan de rand van plan Vossepark en hebben een verrassend ruime indeling. Door de prachtige schuifwand in de woonkamer is er optimaal
tuincontact met de patiotuin. Diverse opties om de begane grond aan te passen, zoals wonen en slapen op de begane grond. Op de verdieping 3 prima slaapkamers en een mooie badkamer.
Heerlijk wonen in een fijne woonomgeving.

De woningen hebben een optimale functionele indeling. Een mooie royale woonkamer met een praktische open keuken. Via de schuifpui vanuit de woonkamer is de omsloten patiotuin bereikbaar. Verder een hal, toilet en bergkast.

Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers. De badkamer wordt standaard voorzien van mooie moderne tegels en Sphinx (serie 300) sanitair met Grohekranen. Verder is er een technische ruimte en een berging met de aansluitingen voor de wasmachine en -droger.

Levensloopbestendig
Naast de standaard indeling van de begane grond wordt een levensloopbestendige variant aangeboden; wonen en slapen met eigen badkamer op de begane grond. Met name de jonge 60-ers die willen doorstromen naar een toekomstgerichte woning en geen concessies willen doen aan hun huidige woonwensen, zoals een extra hobbyruimte of logeerkamer, hebben nu volop keuze. De gehele woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van een carport.

Comfort Pluspakket

Voor € 12.775,- incl. btw. laat u de woning afwerken met het comfort plus pakket. Hiermee krijgt u een luxe tegelpakket, een nog luxere badkamer en een fraaie keuken voorzien van alle apparatuur. Vraag de makelaar voor de volledige lijst met upgrades.

Neem contact op via 045-571 22 55 en vraag naar Jos Toussaint of Michel van Dinther Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
open huis
Adres
Vossepark 5 Patiowoningen
6416 WE Heerlen
Nederland
Vraagprijs
€ 217.500 von
Bouwjaar
2017
Slaapkamers
3
Woonopp.
150 m²
Inhoud
540 m³
Categorie
Woning soort
Kantoor
Damen Heerlen
Akerstraat 112
6417 BN, Heerlen
045-5712255
info@damen-og.nl
ObjectID
2209 / 1000808Q1DLN018X
* Verplichte velden