Groene Boord, Bocholtz

Op een schitterende locatie in de gemeente Simpelveld aan de Groene Boord in Bocholtz, ontwikkelt Jansen de Jong Projectontwikkeling een nieuw plan met een gevarieerd aanbod aan aantrekkelijke woningen.

lees verder...

Groene Boord

Het plan omvat 31 woningen en 7 ruime kavels waarop vrijstaande woningen gerealiseerd worden.
De woningen zijn verdeeld in 5 aantrekkelijke pleinwoningen, 11 comfortabele patiowoningen en bungalows, 6 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 9 riante vrijstaande geschakelde woningen.

Stuk voor stuk fraaie woningen, royaal van indeling en bijzonder van architectuur met veel woon- en leefruimte. De omgeving van Bocholtz is ongekend mooi. De gemeente gelegen tussen Parkstad en Heuvelland wordt ook wel de Poort van het Mergelland genoemd. Hier kan men naar hartelust fietsen en wandelen en tegelijkertijd genieten van de mooie vergezichten en prachtige landschappen met bijvoorbeeld veel monumentale gebouwen, grote hoeves en kasteel de Bongard. Bij dit alles speelt natuurtransferium Poort Mergelland een belangrijke rol.

De bereikbaarheid van Bocholtz is uitstekend. Zowel met het openbaar vervoer als met de eigen auto. De gemeente ligt direct aan de A76 en heeft daardoor een prima verbinding met de directe omgeving en met Duitsland en België.

 

 

Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vraag de brochure aan.

Bekijk hier ook onze overige panden