De Haese - 3 vrije kavels, Geleen

VERKOCHT

Aan de straat de Dordogne in de jonge nieuwbouwwijk De Haese in Geleen liggen 3 bouwkavels waar je jouw vrijstaande droomhuis op kunt laten bouwen. De kavels variëren in oppervlakte van ca. 410 tot 530 m2.

lees verder...

VERKOCHT

De landelijke en heuvelachtige omgeving van Sittard-Geleen ligt in de flessenhals van Nederland. Dit is het smalste stukje van Nederland. België en Duitsland zijn nooit ver weg. Wat een fantastische streek om wandelend of fietsend te ontdekken. Ook jij kunt hier wonen! Het vernieuwde moderne centrum van Geleen en het gezellige historische centrum van Sittard liggen vlakbij. Je vindt daar alle dagelijkse voorzieningen zoals veel leuke restaurants, een populaire weekmarkt én een poppodium. Maar ook heerlijk wandelen of fietsen kan prima in bijvoorbeeld het Landschapspark de Graven.

De Haese is een nieuwe wijk in Geleen. Deze wijk ligt tussen Sittard en Geleen. Er is veel groen, speelplekken, voldoende parkeerplaatsen, winkels, scholen en Openbaar vervoer. Ook zelf bouwen in nieuwbouwplan De Haese is mogelijk.

Aan de straat de Dordogne in Geleen liggen 3 bouwkavels waar je jouw vrijstaande droomhuis op kunt laten bouwen. De kavels variëren in oppervlakte van ca. 410 tot 530 m2.

Jij bepaalt zelf op welke kavel jouw droomwoning komt te staan. Je kunt ervoor kiezen om zelf je huis te ontwerpen en te bouwen, maar je kunt dit natuurlijk ook laten doen door een partij die dit hele proces voor jouw uitwerkt. Dat scheelt een hoop werk!

 

Kavel 1 412 m2 € 105.000,-- von - verkocht

Kavel 2 528 m2 € 130.000,-- von -  verkocht

Kavel 3 532 m2 € 130.000,-- von - verkocht

Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vraag de brochure aan.

Bekijk hier ook onze overige panden

Er zijn helaas geen objecten gevonden. Pas uw zoekfilter aan.