Centro Meta, Kerkrade

Wonen midden in Kerkrade 

Ken je Centro Meta al? Dat dacht je maar! Het plan is namelijk nog volop in ontwikkeling. 

Een deel van Centro Meta is al bewoond, en ook de bouw van de tweede fase staat in de startblokken. Maar intussen blijft het plan zich ontwikkelen. Zo hebben we de ontwerpen de laatste tijd verder aangepast aan de wensen van de toekomstige bewoners. 

lees verder...

CENTRO META - KERKRADE

 

Wonen midden in Kerkrade 

Ken je Centro Meta al? Dat dacht je maar! Het plan is namelijk nog volop in ontwikkeling. 

Een deel van Centro Meta is al bewoond, en ook de bouw van de tweede fase staat in de startblokken. Maar intussen blijft het plan zich ontwikkelen. Zo hebben we de ontwerpen de laatste tijd verder aangepast aan de wensen van de toekomstige bewoners. 

De basis van het plan blijft natuurlijk staan als een huis. En wat voor een huis! Eigentijdse, comfortabele, stadswoningen met eigen tuin. Ruime patiowoningen met volop parkeerplaats op eigen terrein en in de buurt. En dat pal in het centrum van Kerkrade, vlakbij de gezellige terrassen op de markt. Daarbij willen wij jouw de mogelijkheid geven mee te denken over de nog te ontwikkelen appartementen!

Een unieke plek, midden in de stad: rustig, groen, met volop ruimte. Auto's zie je er bijna niet, die parkeer je in de ondergrondse parkeergarage of op je eigen terrein. Centro Meta wordt een bijzonder stukje binnenstad met een diverse mix van woningtypes en van bewoners.

De ideale woning? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Daarom ontwikkelen we in Centro Meta verschillende types voor verschillende woonwensen.

Vrijstaande woning

Veel ruimte, volop privacy en een heerlijke tuin. Dat verwacht je niet, in hartje stad. Deze vrijstaande woning heeft het allemaal.

Een vrijstaand, bijna landelijk ogend huis met een royale eigen tuin. Dat is échte luxe, zo midden in de stad! In deze woning geniet je van het leven in het centrum, maar tegelijkertijd heb je wel alle ruimte, wooncomfort en privacy, alsof je ver weg van de drukte woont.
Door de oriëntatie in de breedte heb je zowel in de woonkamer als in de keuken direct contact met de achtertuin via de openslaande tuindeuren. Daar ligt ook de grote buitenberging met garagedeur. Die ruimte komt nog eens bovenop de ca. 131 m2 woonoppervlakte in het woonhuis.

Stadswoningen

Geniet van het comfort, het licht en de ruimte in deze eigentijdse nieuwbouwwoning. Het frisse ontwerp geeft jouw huis van binnen en buiten een uitstraling waar de hedendaagse stadsmens zich direct in thuis voelt.

Waar draait het nu écht om in het leven volgens jou? De praktische indeling van deze stadswoning geeft je alle ruimte om alles een plaats te geven wat belangrijk voor je is. Met drie etages aan hedendaags wooncomfort en een eigen tuin waar je met lekker weer volop geniet van het buitenleven. En dat midden in de stad!

Patiowoningen

Deze eigentijdse patiowoning is ontworpen om optimaal woongenot te bieden in elke levensfase. Of je er nu wil wonen met een heel gezin, of dat je extra ruimte wil hebben voor bijvoorbeeld kleinkinderen of andere logés.

Door de levensloopbestendige indeling kun je ervoor kiezen om gelijkvloers te wonen. In de toekomst, mocht het nodig zijn. Óf gewoon meteen al, omdat het wel zo comfortabel is. Boven is dan alle ruimte voor kinderen, logés of om een werk- of hobbykamer in te richten. Huisgenoten of gasten zijn van alle gemakken voorzien met een eigen, complete badkamer op de eerste etage.
Deze woningen bieden volop licht en ruimte, en buiten geniet je lekker van de zon in je besloten patiotuin op het zuiden.

Ligging Centro Meta
- Intiem en uniek nieuwbouwproject
- Loopafstand van de markt
- Veel voorzieningen in de buurt
- Voldoende parkeergelegenheid
- Parkachtige omgeving
- Scholen in de buurt
- Binnen paar minuten op de snelweg

Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vraag de brochure aan.

Bekijk hier ook onze overige panden

Verkoopprijzen:

 

C1 PATIOWONING € 335.000 v.o.n.
C2 PATIOWONING VERKOCHT
C3 PATIOWONING € 335.000 v.o.n.
C4 PATIOWONING € 335.000 v.o.n. 
C5 PATIOWONING € 335.000 v.o.n. OPTIE
C6 PATIOWONING € 335.000 v.o.n. OPTIE

F1 VRIJSTAANDE WONING € 379.000 v.o.n. 

G1 STADSWONING € 239.500 v.o.n.
G2 STADSWONING € 230.000 v.o.n. OPTIE
G3 STADSWONING € 230.000 v.o.n.
G4 STADSWONING € 230.000 v.o.n. OPTIE
G5 STADSWONING € 230.000 v.o.n.
G6 STADSWONING € 230.000 v.o.n.
G7 STADSWONING € 230.000 v.o.n.
G8 STADSWONING € 236.500 v.o.n.

Vraag de makelaar naar de actuele optie-/verkoopstatus.