Bekijk hier ook onze overige panden

Emma Orchidee, Bouwkavels , Brunssum
€ 84.000 von

Woonwijk, ruim van opzet omgeving van parken en groen. lees verder...

In Brunssum, op een van de mooiste plekken van Parkstad, verrijst een bijzonder nieuwbouwproject op het voormalige terrein van de Koninklijke staatsmijn 'de Emma'.

Nieuwbouwproject Emma
Emma wordt een woonwijk die voldoet aan de veelzijdige woonwensen voor een grote verscheidenheid aan mensen, in een omgeving met parken en natuurlijk groen. Een plaats waar het goed leven is voor iedereen die houdt van mooie architectuur, comfort, rust en ruimte. De 2e fase van het woningbouwproject, waarin zo'n 300 woningen, appartementen en bouwkavels worden gerealiseerd, is inmiddels voor een groot deel bewoond.

Groen en kindvriendelijk
De wijk is groen en ruim van opzet, waardoor er als vanzelfsprekend een ongedwongen en kindvriendelijke sfeer ontstaat. Alle woningen beschikken over grote tuinen en worden gerealiseerd aan brede straten met groensgroken en beplanting. Een ruime, groene wijk waar iedereen, van starter tot senior, zich meteen en blijvend thuis kan voelen.

Ligging
Emma ligt in de eeuwenoude, groene driehoek Brunssum, Heerlen en Hoensbroek, dichtbij het winkelhart van Brunssum, tussen de Akerstraat Noord en de Emmaweg. Er zijn uitstekende verbindingen met Heerlen, Sittard en Maastricht, dankzij de snelweg A76 en het NS-station Heerlen.

Omgeving
Dagelijkse voorzieningen, van winkels, kinderopvang tot scholen en sportverenigingen, liggen in de directe omgeving van Emma. Verder ligt het heerlijke Limburgse buitenleven vrijwel naast de deur, zoals onder meer de Brunsummerheide. Een heuvelachtig gebied dat bestaat uit heide, bos, vennen en venen. Dit prachtige gebied biedt talloze mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Sportievelingen kunnen ook hun hart ophalen in Brunssum. Het verenigingsleven is er actief en er worden jaarlijks vele evenementen georganiseerd.

Zorgvuldig en veilig
Alle huizen passen in het landschapsbeeld door het gebruik van traditionele materialen, afwerking en kleurstellingen. De grond waarop Emma wordt gebouwd, is zorgvuldig gesaneerd. Hiervoor werkten provincie en de gemeente samen met aannemers en milieudeskundigen. De grond voldoet aan alle eisen voor een prettige en veilige woonomgeving

Wij bieden royale bouwkavels gelegen aan een rustige woonstraat in Brunssum. Dat vindt u in het fraaie nieuwbouwproject Emma, op het terrein van de vroegere Koninklijke staatsmijn 'de Emma'.

Emma biedt u een uitgelezen kans om op een van de mooiste plekken van Parkstad uw droomhuis te verwerkelijken. De bouwkavels Orchidee bieden een prachtig uitzicht over heel Parkstad. Overtuig uzelf en bezoek de locatie!

Hier uw eigen thuis realiseren?
Hoe gaat dat praktisch in zijn werk? Is zelf (laten) bouwen niet heel ingewikkeld?
Nadat u de kavel van uw keuze heeft aangekocht, kunt u ervoor kiezen om uw huis zelf te (laten) ontwerpen en bouwen of u kunt een keuze maken uit de diverse types die Brummelhuis voor u heeft ontworpen. Elke optie heeft zijn voordelen. Zelf (laten) bouwen geeft u een maximale invloed op het eindresultaat: een heel persoonlijke woning op maat. Bouwen met Brummelhuis geeft u veel keuzevrijheid, maar brengt u ook gemak, duidelijkheid en beheersbare kosten.

De keuze is aan u in Emma. Maar welke weg u ook bewandelt: na de aankoop van een vrije kavel wordt uw droomwoning hoe dan ook werkelijkheid.

Ideeën en informatie
Op de website van Brummelhuis kunt u ideeën opdoen over mogelijkheden voor het realiseren van uw droomhuis. U dient een en ander in het licht van het van toepassing zijnde beeldkwaliteitplan te plaatsen. Informatie kunt u opvragen bij een van de makelaars. Onder het tabje foto's staan enkele voorbeelden van Brummelhuis.

Kijk voor meer informatie over zelfbouw op Brummelhuis.nl

Verkoopprijzen

Kavel 2E10 - 468 m2 - € 90.000,- v.o.n.
Kavel 3E10 - 455 m2 - € 87.500,- v.o.n.
Kavel 4E10 - 441 m2 - € 84.000,- v.o.n.
Kavel 5E10 - 449 m2 - € 85.000,- v.o.n.
Kavel 6E10 - 472 m2 - € 90.000,- v.o.n.
Kavel 13E10 - 582 m2 - € 111.000,- v.o.n.
Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
Te koop
Adres
Emma Orchidee, Bouwkavels
6446BR Brunssum
Nederland
Vraagprijs
€ 84.000 von
Perceel
698 m²
Categorie
Woning type
Woning soort
Kantoor
Damen Heerlen
Akerstraat 112
6417 BN, Heerlen
045-5712255
info@damen-og.nl
ObjectID
24 / 1000800000033513
* Verplichte velden