Bouwkavels Kasteeltuinen , Montfort

Aan de rand van Montfort wordt een nieuw woongebied gebouwd genaamd "Aan de Kasteeltuinen." Een jonge woonwijk met een eigen karakter, passend bij de landelijke omgeving, een wijk voor starters, gezinnen en ouderen die in een veilige, kindvriendelijke en omgeving willen wonen. Dit gebied bestaat uit circa 30 woningen: vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen en starterswoningen.

In deze woonwijk beiden wij 8 bouwkavels aan. De kavel is geschikt voor een vrijstaande woning met garage.

lees verder...

Aan de rand van Montfort wordt een nieuw woongebied gebouwd genaamd "Aan de Kasteeltuinen." Een jonge woonwijk met een eigen karakter, passend bij de landelijke omgeving, een wijk voor starters, gezinnen en ouderen die in een veilige, kindvriendelijke en omgeving willen wonen. Dit gebied bestaat uit circa 30 woningen: vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen en starterswoningen. Het plan is gelegen aan de Boordmoolweg, nabij de Sportlaan. Deels sluit het aan op de bestaande bebouwing van Montfort, deels grenst het aan het open landschap. Montfort is centraal gelegen in Midden-Limburg, in een landelijke en groene omgeving. Het is een sfeervol dorp met een grote rijkdom aan historie, cultuur, een goed verenigingsleven en het beschikt over prima dagelijkse voorzieningen, zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang, sportcomplex enz.

In deze woonwijk beiden wij 8 bouwkavels aan. De kavel is geschikt voor een vrijstaande woning met garage. Het is mogelijk om een moderne of een traditionele woning op deze lokatie te bouwen.

Er is thans een goedgekeurd bouwplan beschikbaar welke overgenomen kan worden, uiteraard bestaat de mogelijkheid om zelf een architect cq. aannemer in te schakelen voor de realisatie van uw woning.

De kavels hebben een oppervlak van 425m2 tot 589 m2, een  gemiddelde breedte van ca. 18 meter met een diepte van ca. 28 meter.

Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vraag de brochure aan.

Bekijk hier ook onze overige panden

Verkocht
€ 117.500 k.k.
Verkocht
€ 85.000 k.k.
€ 105.000 k.k.
€ 100.000 k.k.
verkocht onder
voorbehoud
€ 97.000 k.k.
€ 135.000 k.k.
Verkocht
€ 109.000 k.k.