Bekijk hier ook onze overige panden

Groene Boord, vrijstaande woningen , Bocholtz

GroeneBoord; Vrijstaand geschakelde woning lees verder...

GroeneBoord; vrijstaande woningen.

Op een schitterende locatie in de gemeente Simpelveld aan de Groeneboord in Bocholtz, ontwikkelt Jansen de Jong Projectontwikkeling een nieuw plan met een gevarieerd aanbod aan aantrekkelijke woningen.

Het plan omvat 31 woningen en 7 ruime kavels waarop vrijstaande woningen gerealiseerd worden.
De woningen zijn verdeeld in 5 aantrekkelijke pleinwoningen, 11 comfortabele patiowoningen en bungalows, 6 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 9 riante vrijstaande geschakelde woningen.

Stuk voor stuk fraaie woningen, royaal van indeling en bijzonder van architectuur met veel woon- en leefruimte. De woningen zijn gesitueerd in een parkachtige omgeving, die op een heel natuurlijke manier is ingebed in het omringende Zuid-Limburgse heuvellandschap.
De eerste verkoopfase is inmiddels gestart. Voor een uitgebreide documentatie kunt u contact opnemen met de heer Fred Zinken van ons kantoor te Heerlen, bereikbaar onder 045-5712255.

Indeling

Begane grond
De woonkamer met half-open keuken naar de eetkamer hebben een grootte van ca. 48m2. De eetkamer heeft een ruime erker aan de voorzijde van de woning. Vanuit de hal zijn de toilet, meterkast, woonkamer en de trap naar de eerste verdiepling bereikbaar.

Verdieping en Zolder
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer met ligbad, wastafel en optioneel een aparte douche.
De zolderverdieping is middels een vaste trap te bereiken en er bestaat de mogelijkheid om hier een zeer ruime 4e slaapkamer te realiseren.

Optioneel
Er zijn er vele opties mogelijk zoals een uitbreiding van de woonkamer, een douche en bad op de badkamer, het plaatsen van een dakkapel en een extra deur in de garage.
Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
uitvoeren verkoop/verhuur
Adres
Groene Boord, vrijstaande woningen
6351 ED Bocholtz
Nederland
Vraagprijs
Bouwjaar
2010
Slaapkamers
3
Perceel
500 m²
Categorie
Woning soort
Kantoor
Damen Heerlen
Akerstraat 112
6417 BN, Heerlen
045-5712255
info@damen-og.nl
ObjectID
72 / 1000800000037253
* Verplichte velden