Bekijk hier ook onze overige panden

Cote De Hagelstein 37, Aubel
€ 690.000 k.k.

Volledig uitgeruste villa, klaar voor gebruik en voorzien van alle comfort lees verder...

Deze woning wordt aangeboden door het Belgisch makelaarskantoor Nyssen S.A.

C
ôte de Hagelstein, 37 : Bent u gevoelig voor het besparen op energie, aan de techniek en technologie die u toestaan autonoom te zijn ? Zoekt u een volledig uitgeruste villa, klaar voor gebruik en voorzien van alle comfort ? Op de hoogtes van het dorp met een adembenemend uitzicht, vindt u hier dit pand gedomineerd door zijn makkelijk te onderhouden en met smaak ingerichte tuin.

Deze villa, opzettelijk vooruit denkend, gebouwd in 2009, biedt een ruime inkomhal met toegang tot de grote uitgeruste garage voorzien van een elektrische garagepoort (2 tot 4 autos of mobilhome want hoogte tot ± 3,3 m), een ontspanningsruimte met sauna en douche alsook een technische ruimte waar de warmtepomp de vloerverwarming regeert, hierbij gevoegd de zonnepanelen en zonnecollectoren. De « residentiële » lift voorziet toegang tot de verschillende niveaus en vergemakkelijkt de toegang voor personen met een beperking. Op gelijke hoogte met de tuin, bevindt zich de keuken en de woonkamer voorzien van zijn glazen hoek die een mooi uitzicht biedt. Bureau, waskamer en een slaapkamer gelegen naast de volledig uitgeruste badkamer. Op het tweede niveau vindt u verder een apart toilet terug, 2 ruime slaapkamers en een zolderruimte toegankelijk met een vlizotrap.

De 3 terrassen zorgen ervoor dat u overal kan genieten van de zon en van vele rustgevende momenten kunt genieten. De parkeerplaatsen aan de voorzijde, de dubbele beglazing, het mechanische ventilatie systeem en de regenwaterput vervolledigen de uitrusting hetgeen hierboven reeds werd beschreven. Een bezichtiging ter plekke zal u helpen alles te begrijpen en zeker te appreciëren !!!
Plan een bezichtiging

Gegevens

Status
Te koop
Adres
Cote De Hagelstein 37
4880 Aubel
België
Vraagprijs
€ 690.000 k.k.
Bouwjaar
2009
Categorie
Woning type
Woning soort
Kantoor
Damen Maastricht
Ambyerstraat Noord 72
6225 EG, Maastricht
043-3479090
info@damen-og.nl
ObjectID
3961 / 1000809O6I8K012S
* Verplichte velden