7 vrije kavels in OolderVeste, Herten

Nog 1 kavel te koop!

In het westelijk deel van OolderVeste, aan de fraaie straten Lamersgriend en Obersgriend komen in september 7 bouwkavels te koop. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van een vrijstaande villa die naar eigen wens ontworpen kan worden. De kavels variëren in grootte van circa 885 tot circa 1185 m2. De verkoopprijs van een kavel begint bij € 265.000. De architectuurstijl van de woning die erop gebouwd mag worden is zeer uiteenlopend.
Zelf bouwen of laten bouwen? Helemaal zelf bouwen of liever samen met een door verkoper uitgekozen partij ? Beide opties hebben zo hun voordelen. Er zijn voor deze kavels 3 vrijstaande villa's uitgewerkt, bekijk de voorbeeldwoningen hieronder. De verkoopprijs van een woning én kavel is vanaf € 590.000. Wilt u het huis groter? Meer slaapkamers? Een andere indeling? Of een heel ander huis? Maak uw wensen kenbaar en  zo ontwerpt en bouwt u uw droomhuis. 

lees verder...

Nog 1 kavel te koop!

 

Bouw uw droomhuis in OolderVeste
In het westelijk deel van OolderVeste, aan de straten Obersgriend en lamersgriend zijn 7 bouwkavels in verkoop. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van een vrijstaande villa die naar eigen wens ontworpen kan worden. De grootte variëert van ca. 885 tot ca. 1185 m2.

Zelf bouwen of laten bouwen?
Helemaal zelf bouwen of liever samen met Brummelhuis? Beide opties worden aangeboden. Ze hebben ieder zo hun voordelen. Zelf (laten) bouwen geeft maximale vrijheid. Samen bouwen met Brummelhuis geeft u ook veel keuzevrijheid en brengt u daarnaast gemak en vooraf duidelijkheid over de kosten. De keuze is aan u!

Brummelhuis heeft voor de kavels aan Op de Hoort en Op de Dreef al 3 vrijstaande villa's uitgewerkt. Maar wilt u het huis groter? Meer slaapkamers? Een andere indeling? Neem contact met ons op voor meer informatie en de brochure.

Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vraag de brochure aan.

Bekijk hier ook onze overige panden

Er zijn helaas geen objecten gevonden. Pas uw zoekfilter aan.