5 comfortabele woningen aan de Kloosterstraat, Herkenbosch

vijf vrijstaand-geschakelde comfortabele woningen (levensloopbestendige indelingsvariant mogelijk) in het hart van Herkenbosch.

lees verder...

Kopen = bouwen!

Aan de Kloosterstraat worden vijf vrijstaand-geschakelde comfortabele woningen gerealiseerd. De woningen worden gekenmerkt door een luxe moderne uitstraling met allemaal een verschillende gevelindeling. Gekozen kan worden tussen een ééngezinswoning (type A) of een levensloopbestendige woning (type B). En als u heeft gekocht, gaat de bouw van start! Aan u de keuze!

De Kloosterstraat betekent heerlijk rustig wonen en toch gelegen in het hart van Herkenbosch, direct om de hoek van diverse voorzieningen zoals Kruitvat, Jan Linders, fitnesscentrum enz.

Indeling type A (eengezinswoning):

Begane grond:
Ruime ontvangsthal met toiletruimte. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd (5.10 x 2.45). De speels gevormde woonkamer biedt zowel een ruime eethoek 4.05 x 3.55 als een ruime zithoek 6.10 x 4.00. Vanuit de woonkamer is er veel tuincontact door de vele raampartijen en de openslaande tuindeuren. De totale oppervlakte van woonkamer en keuken bedraagt circa 42 m2.
Er is een praktische bijkeuken 3.55 x 1.75 alwaar de aansluitpunten voor wasapparatuur en aansluitend een berging 3.33 x 2.00.

Eerste verdieping:
Ruime, lichte overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers, respectievelijk 4.10 x 3.00, 3.05 x 3.00 en 3.00 x 2.25. Er is een badkamer met ligbad, wastafel en tweede toilet.

Indeling type B (levensloopbestendige woning):

Begane grond:
Ruime ontvangsthal met toiletruimte. De woonkamer 6.10 x 4.00 met open keuken 4.05 x 3.55 heeft een oppervlakte van circa 32 m2. Door de vele raampartijen is er veel tuincontact vanuit zowel de woonkamer als de keuken.
Aan de voorzijde is de slaapkamer gesitueerd 3.85 x 3.65. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer, welke voorzien is van een inloopdouche, wastafel en tweede toilet. De berging 2.25 x 1.55 maakt de begane grond compleet.

Eerste verdieping:
Ruime, lichte overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers, respectievelijk 4.10 x 3.00, 3.05 x 3.00 en 3.00 x 2.25. Berging, alwaar de c.v.-installatie en de aansluitpunten voor wasapparatuur.

De tuin:
De tuinen variëren in diepte en zijn allen gelegen op het noorden. Deze tuinen bieden veel privacy. Alle tuinen zijn bereikbaar via een achteringang of een zij-ingang.


Bijzonderheden:
* Hoogwaardige gevel- , dak- en vloerisolatie
* Buitengevel bestaat deels uit metselwerk, stucwerk en gevelbekleding
* Hardhouten kozijnen met HR++ beglazing
* Hoogrendement CV-combiketel met warmtevoorziening
* Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
* Mechanische ventilatie met zelfregulerende ventilatieroosters
* PV-panelen installatie op dak (zonnepanelen)
* Complete badkamer

* Kopen = bouwen

* Perceelsoppervlaktes van 263 t/m 483 m2
* Prijzen vanaf € 289.000 von.

 

Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vraag de brochure aan.

Bekijk hier ook onze overige panden

Er zijn helaas geen objecten gevonden. Pas uw zoekfilter aan.